Vesti iz trgovine

Delta PlanetKompanija Delta Real Estate, koja posluje u okviru Delta holdinga investiraće 685 miliona evra u izgradnju više trgovinskih i poslovnih objekata u Beogradu do 2012. godine, najavio je direktor te kompanije Dejan Racić. „Sledeće godine počinjemo izgradnju šoping mola „Delta planet“ na Autokomandi, dva puta većeg od Delta city-ja. Ceo projekat koštaće oko 200 miliona evra, a biće gotov 2011. godine“, kazao je Racić.

Istovremeno, dodao je, gradiće se i kompleks vredan 150 miliona evra u novobeogradskom bloku 20, koji će se sastojati od hotela „Kontinental“ sa 320 soba i poslovne kule „Delta Tower“. Racić je kazao da će se graditi i maloprodajni parkovi, koji će imati tržne centre, „uradi sam“ prodajne objekte i slično, i naveo da će prvi od tri takva objekta u Beogradu biti otvoren 2009. godine, a planirana je izgradnja i u Novom Sadu i Kragujevcu.

Direktor Delta Real Estate-a kazao je da bi posledica svetske finansijske krize mogla da bude kašnjenje u realizaciji projekata, ali je istakao da kompanija neće odustati od izgradnje.
„Delta“ će u Sloveniji sledeće godine graditi tržni centar, vredan 250 miliona evra, u Banjaluci će otvoriti „Delta city“, a nećemo odustati ni od tržišta Hrvatske - kazao je Racić.

 

Delta Planet

Delta Planet je prvi beogradski komercijalni kompleks treće generacije, koji se sastoji od šoping-mola i dve poslovne kule.
Nalazi se na atraktivnoj lokaciji u blizini centra grada, dok se sa druge strane graniči sa elitnim beogradskim naseljem. Pored toga, izvanredna pozicija uz autoput E-75, na samo 20 minuta od aerodroma, olakšaće pristup posetiocima ne samo iz Beograda, već i iz mnogih drugih gradova regiona.

Svaka od dve kule ponudiće preko 30 spratova poslovnog prostora A-klase sa svim svojim prednostima.

Delta Planet kulw


Drugi Delta šoping-mol u Beogradu, kao najvažniji projekat, svojim inovativnim dizajnom i jedinstvenom lokacijom, privući će velike svetske kompanije i konačno omogućiti dolazak prestižnih brendova u Srbiju.

Jedinstveni sadržaj Delta Planeta pružiće prvoklasnu zabavu i uživanje u šopingu. Kombinujući više različitih, dinamičnih svetova u jedan, Delta Planet će izmeniti lice Beograda i postati sinonim za kvalitet.