Vesti iz trgovine

GTCDo marta 2010. godine multinacionalna kompanija „GTC” u Subotici će izgraditi višenamenski tržni centar, u kome će se na 60.000 kvadratnih metara korisnog prostora naći veliki supermarket, multipleks bioskop, kuglana, različite igraonice, restorani, butici, kafići i mnogi drugi sadržaji. Investicija je vredna oko 65.000.000 evra, a centar će se nalaziti na uglu Segedinskog puta i ulice Pap Pala i zapošljavaće više od 1.000 Subotičana.

Minule sedmice u Subotici održan je sastanak kome su prisustvovali gradonačelnik Saša Vučinić, njegovi pomoćnici za infrastrukturu, odnosno investicije i razvoj, Jasmin Šečić i Duško Guslov, generalni direktor kompanije „GTC” Robert Snou, sa saradnicima, kao i predstavnici subotičkih javnih i javnih komunalnih preduzeća, kao i drugih nadležnih gradskih službi.

 GTC Subotica Shopping mall

Na sastanku je bilo reči o utvrđivanju tempa radova, a ukoliko Grad i njegove službe bude u mogućnosti da u potpunosti isprate planove investitora, najveća subotička investicija trebala bi da bude realizovana do marta 2010. godine.

Izvor: Blic - Dragan Šolaja