Vesti iz trgovine

Kuehne + Nagel avioKompanija Kuehne + Nagel proširuje svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu u Nišu.

Niš je drugi najvažniji industrijski centar u Srbiji. Kako bi odgovorili na rastuće potrebe svojih klijenata u segmentu avio transporta, kompanija Kuehne+Nagel je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu. Kuehne+Nagel sada nudi celokupan set usluga u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja. Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, Kuehne+Nagel nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

 

Kao prvi logistički provajder koji posluje direktno sa kargo terminala u Nišu, svojim klijentima nudimo brža i efikasnija rešenja” rekao je Saša Radosavljević, direktor kompanije Kuehne+Nagel u Srbiji. “Kompanija Kuehne+Nagel konstantno ulaže u proširenje svoje nacionalne mreže i time jača svoje prisustvo u regionu.

Kuehne + Nagel S više od 69.000 zaposlenih na 1.200 lokacija i u više od 100 zemalja, Grupa Kuehne + Nagel jedna je od vodećih svetskih logističkih kompanija. Snažan položaj na tržištu postigla je poslovima u pomorskom, avio i drumskom transportu kao i u ugovornoj logistici s jasnim fokusom na pružanju usluga sa dodatom vrednošću pomoću savremene informatičke tehnologije.