Fashion Park Outlet Centar Inđija dobio nove brendove

Fashion park outlet Indjija

Smešten uz autoput Beograd - Novi Sad, Fashion Park Outlet Centar Inđija dobio je nove modne brendove koji su upotpunili ponudu centra.

Od nedavno u sklopu centra posluje međunarodni poznati modni lanac NINE WEST. Poznata renomirana modna kuća osnovana je 1978. godine u Njujorku. Ponuda obuhvata širok asortiman ženske obuće, tašni, kožne galanterije i eksesoara. NINE WEST za kratko vreme postaje svetski renomiran modni brend i inovator u modnoj industriji. Danas NINE WEST predstavlja sinonim za sofisticirani i trendi brend namenjen modernoj ženi koja vodi složeni način života, nudeći joj poverenje i svestranost koja je prati u svim sferama - od posla, preko svečanih događaja do opuštenih vikend izlazaka.

Nesto ranije, u sklopu centra svoju prodavnicu je otvorio i modni lanac Extreme Intimo. U ponudi se nalazi moderna muška kolekcija, i ženstvene sofisticirane linije za dame, šik i zabavne kolekcije za devojčice i dečake i dražesne stvarčice za najmlađe.
Tokom avgusta, otvorena je i BK Multibrand ( Beba Kids ) prodavnica. U ponudi se nalazi veliki izbor dečije garderobe uzrasta do 14 godina. U BK Multibrand radnjama možete, pored kolekcija Beba Kids i Strip, pronaći i istaknute svetske brendove dečije odeće i obuće - Mayoral, Replay, Naturino, Geox, Superfit, Disney…