Vesti iz trgovine

PerSu market Zrenjanin Kompanija BB Trade je ove godine uložila velika sredstva u unapređenje maloprodajne mreže PerSu marketa, kako kroz vizuelni identitet, tako i kroz unapređenje usluge, odnosno novih planograma izlaganja i intuitivnog usmeravanja potrošača kroz objekte i time unapredila iskustvo kupovine u svojim marketima.

Krajem avgusta svečano je otvoren renovirani PerSu market u Zrenjaninu, na adresi 20. oktobra, koji je uređen po novim standardima i koji predstavlja sva unapređenja uvedena u taj maloprodajni lanac. Za brojne posetioce pripremljeni su pokloni, ali i organizovana degustacija sveže pečene domaće Bavarske kobasice, privatnog brenda Delikato, točenog Valjevskog i Jelen piva, sira robne marke Belkino, sokova Pepsi, Kremanske vode, kafe Grand Black&Easy, IndoMie supe, kao i degustacija svežeg domaćeg voća.

Kao maloprodajni lanac sa domaćim kapitalom, najveći akcenat stavljen je upravo na domaće proizvode i proizvođače kao jasan vid podržavanja domaće privrede i međusobnog uvažavanja. Značajno je pomenuti i to da je kompletna rashladna oprema  koja je instalirana u ovom objektu proizvod domaćeg proizvođača Frigo Žike iz Rume i da ona ujedno predstavlja i neveći deo investicije u opremanje ovog objekta. Na ovaj način PerSu podržava  ne samo domaće proizvode u svojim rafovima, već i domaću opremu koju proizvode fabrike u Srbiji.U tom smislu, PerSu ima nameru da i u budućim  opremanjima objekata koristi što više opreme proizvedene u Srbiji, istaknuto je u saopštenju.

Renovirani PerSu market u Zrenjaninu zauzima prostor od 180 kvadratnih metara, opremljen je sa 3 kase, mesarom, mlekaricom, odeljenjem svežeg voća i povrća, a ponuda broji oko 3.000 artikala. U kompaniji ističu da je novina i uvođenje potrošačkih kolica za velike kupovine i pogodost kupovine sa decom mlađih uzrasta, a ispred objekta su reparirani trotoari i okolina. Povećan je i broj zaposlenih, a zbog konstantog rasta obima posla, kompanija će nastaviti sa zapošljavanjem novih ljudi, kako u ovom objektu, tako i u ostatku PerSu maloprodajne mreže.

Za naredni period najavljena su otvaranja novih PerSu marketa u Novom Sadu, Sivcu i drugim mestima širom Vojvodine.