Vesti iz trgovine

Vito keksPovodom tužbe požarevačkog "Bambija" da su oblik i boja "vito" keksa "Jafe" iz Crvenke nalik obliku i boji "plazma" keksa, fabrika iz Crvenke je saopštila da "ključni problem nije u izgledu keksa, već u činjenici da veoma kvalitetan keks nudi potrošačima po mnogo povoljnijoj ceni". U saopštenju se navodi da je oblik klasičan pravougaonik, a boja ista kao i kod svakog drugog industrijski proizvedenog keksa.

"Recepturu za 'vito' keks razvili smo u sopstvenoj laboratoriji, kao i za sve druge proizvode koji su u poslednje dve godine našli put do potrošača", navode iz "Crvenke."
Ta fabrika je u avgustu predstavila novi proizvod "vito keks", namenjen onima koji vežbaju, naporno rade, mnogo uče, oporavljaju se i rastu, a bogat je vitaminima, proteinima iz mleka i maslaca, sadrži prirodni med, a ne sadrži nikakve veštačke boje ni arome.

U saopšatenju se podseća da je "Jafa" u poslednjih pet godina, investriala 30 miliona evra u najbolju opremu najrenomiranijih svetskih proizvođača opreme za konditrosku industriju i razvila čitavu lepezu novih proizvoda, zahavaljujući radu svojih tehnologa.

 

 

Izvor: RTS