Vesti iz trgovine

IDC/Global Retail Insights CEE Logistics and Retail IT Solutions Roadshow 2008Konferencija kompanije IDC o globalnim rešenjima za maloprodaju u Centralnoj i Istočnoj Evropi 2008 biće održana 25. septembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. (IDC/Global Retail Insights CEE Retail Solutions Roadshow 2008) je važan regionalan događaj u domenu informatike i snabdevanja.
Ova konferencija usmerena je na najnoviju strategiju i razvoj tehnologije zahvaljujući kojima se menja budućnost maloprodaje u Bugarskoj, Grčkoj, Rumuniji, Srbiji i Poljskoj.

Ovaj događaj će okupiti najveće maloprodajne kompanije koje će razmeniti ideje i iskustva, sa ciljem da se unapredi sektor maloprodaje u pomenutim zemljama.
Konferencija kompanije IDC o globalnim rešenjima za maloprodaju u Centralnoj i Istočnoj Evropi 2008. je glavni događaj na kome će se prikazati najnoviji proizvodi i informatička rešenja, “smart” kartice, načini plaćanja, proizvodi tipa “RFID” i zaštitne aplikacije. Na konferenciji kompanije IDC o globalnim rešenjima za maloprodaju u Centralnoj i Istočnoj Evropi 2008., između ostalih, predstaviće Vam se i:

Ivano OrtisIvano Ortis
Direktor za istraživanja u regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), Global Retail Insights, IDC

 

Ovaj događaj posebno je osmišljen za:
- Vrhunske regionalne i lokalne prodavce: izvršne direktore, direktore za sektor informacija, informatičke menadžere, rukovodioce za upravljanje robom, marketinške direktore, direktore prodaje, direktore za strategiju prodaje robe u prodavnicama/distribuciji, direktore za elektronsku prodaju, rukovodioce za korporativnu strategiju, direktore za snabdevanje
- Snabdevače robom široke potrošnje
- Medije koji prate sektore finansija, maloprodaje, informatike i telekomunikacija, kao i dnevne novosti

Više informacija o samom događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu.