Prvi Gomex market u Krupnju

Gomex Krupanj

Kompanija GOMEX otvorila je svoj prvi maloprodajni objekat u Krupnju.

Ovaj objekat je 126. u prodajnoj mreži i otvoren je u formatu mini marketa, a u ponudi ima preko tri hiljade artikala robe široke potrošnje koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava standarde koji prate otvaranje novih GOMEX-ovih objekata.

Brojni budući potrošači okupili su se ispred ulaza u objekat gotovo sat vremena pre zvaničnog otvaranja, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za Gomex ponudu i asortiman. Posebno interesovanje prvih kupaca bilo je usmereno ka Gomex robnim markama i ponudi mesa iz GOMEX-ovog rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i voću i povrću koje distribuiraju Gomex saradnici iz "Carske Bašte".

Otvaranjem objekta u Krupnju, Gomex je obezbedio radna mesta za devet trgovaca koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu i koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u samom objektu.

Novootvoreni prodajni objekat u Krupnju prostire se na preko 130 kvadratnih metara prodajnog prostora i raspolaže sa dve kase. Radno vreme je svakog radnog dana i subotom od 6:30 do 21h i nedeljom od 07 do 15 časova.