Vesti iz trgovine

Aviv Park Zvezdara BeogradDanas je svečano otvoren još jedan shopping centar izraelske kompanije Aviv Arlon. Nakon Pančeva i Zrenjanina, na red je došlo otvaranje velelepnog objekta u Beogradu, koji se nalazi u ulici Živka Davidovića na Zvezdari. 

Aviv Park Zvezdara je izgrađen na pet nivoa, ukupna bruto površina iznosi 13.000 kvadratnih metara. U realizaciju ovog projekta Aviv Arlon je investirao 15 miliona evra, a otvaranjem je dobijeno 250 novih radnih mesta. U sklopu njega se nalazi hipermarket Univerexport koji zauzima 2.500 kvadrata, u ovaj objekat sa novim konceptom novosadski trgovac je uložio 1.5 miliona evra.

''Ovo je jedini tržni centar u ovom delu grada i verovatno će neki period i biti jedini. Učinićemo sve što možemo kako bi sledeći projekat kompanije Aviv Arlon bio opet u Beogradu'', izjavio je na otvaranju Gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
''Svi naši posetioci će osim kupovine moći da uživaju i u mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Nastojaćemo da damo jedinstven i prepoznatljiv pečak Aviv Parku i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz pre svega, povoljnu kupovinu'', naglasila je Danka Gladović, direktorka marketinga Aviv Arlon.

Pored hipermarketa Univerexport, u Aviv Parku su prisutni i JYSK, DM, TAKKO, Lilly, Golden Beauty, Laguna, Đak, Tehnomanija, Metro, OVS KIDS i mnogi drugi. Na poslednjem spratu se nalazi caffe Sweet Moments koji uz povoljne cene pruža fanstastičan pogled na ostale delove grada.

Povodom otvaranja centra, predstavnici kompanije uručili su direktoru KBC Zvezdara, kao donaciju aparat za skrining sluha kod novorođenčadi.
Vodeća izraelska kompanija u oblasti nekretnina bavi se razvojem velikih poslovnih i stambenih projekata od 1963. god, a u Srbiji su prisutni od 2007. godine.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić