Vesti iz trgovine

Rajiceva shopping centarTommy Hilfiger, Timberland, Fashion & Friends, Lui Jo, Scotch & Soda, Benetton, Max Mara, Superdry, CK underwear, Denimlab, Barbolini, Gant, Armani Jeans, Navigare, Marina Yachting, Trussardi Jeans, Cherutti, Henry Cotton’s i Đak Sport prvi su brendovi koji će biti zastupljeni u budućem Šoping Centru Rajićeva.

Dve godine pre otvaranja vodeći modni brendovi već su rezervisali svoje mesto u novom centru mode u Beogradu. Pored kupovine, posetioci i gosti Šoping Centru Rajićeva imaće priliku i da uživaju uz najraznovrsniju ponudu zabavnih i drugih sadržaja.

U sastav budućeg Šoping centra Rajićeva, pored podzemnih nivoa za parkiranje, biće i 80 lokala na pet spratova, kao i supermarket, restorani i kafići. Jedini šoping centar u glavnoj pešaškoj zoni predstavlja izraelsku investiciju vrednu skoro 80 miliona evra, a zajedno sa hotelom koji je u planu, prostiraće se na 58.000 kvadratnih metara. Investitor ovog projekta je kompanija Ashtrom International, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti građevinarstva i upravljanja nekretninama, prepoznata po svojoj ekspertizi i iskustvu u celom svetu.

Radovi na ovom objektu, kojima rukovodi kompanija ABD d.o.o, poslednjih godinu dana odvijaju se bez pauze, a otvaranje šoping centra planirano je na leto 2017. godine.