Vesti iz trgovine

Roda Cash and CarryM-Rodić otvara prvi Roda Cash & Carry objekat u Beogradu, 26. juna 2008. godine. Objekat se nalazi neposredno ispred benzinske pumpe Zmaj, na autoputu od Beograda prema Šidu. Roda Cash & Carry, moderno opremljen objekat, prostire se na 13.622 metara kvadratnih, sa prodajnom površinom od 8.300 kvadratnih metara.

U novom objektu je ugrađena tehnološki najsavremenija rashladna oprema koja omogućava adekvatno izlaganje i čuvanje bogate ponude voća i povrća, smrznuto-hlađenih, mlečnih i delikatesnih proizvoda. Roba široke potrošnje je izložena na policama ukupne dužine oko 2 kilometra, rashladnim vitrinama dužine oko 220 metara i površine rashladnih komora oko 1.000 metara kvadratnih. Potrošačima će na raspolaganju biti 20 maloprodajnih kasa, dok je za profesionalne kupce predviđeno 10 kasa. U okviru prodajnog prostora Roda Cash &Carry je ribarnica Squadra, sa ponudom kvalitetne morske i rečne ribe, kao i savremena pekara Fidelinka uz ponudu uvek svežeg hleba i peciva. Pored kupovine u Roda Cash & Carry objektu, potrošači će moći da uživaju u dodatnim sadržajima, među kojima su ugostiteljski objekat, trafika, prodavnice Helona, Delizija, Legend, Orsus, N Sport, Societe General Bank, Premijer, Urko.

Posetioci Roda Cash & Carry koristiće parking sa preko 700 mesta. Za profesionalne kupce je obezbeđen poseban ulaz u objekat, sa izdvojenim parkingom od 170 mesta.

Roda Cash &Carry, nudi izbor preko 30.000 kvalitetnih artikala domaćih i stranih proizvođača, voće i povrće, meso i mesne prerađevine, mleko i mlečni proizvode, smrzute proizvode, konditore, bezalkoholna i alkoholna pića, deterdžente i kućnu hemiju, tehničku robu, tekstil i sve druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu. Posebna ponuda i pakovanja su namenjena profesionalnim kupcima, tako da uz najpovoljnije cene mogu da podmire sve svoje potrebe na jednom mestu. U cilju što brže i jednostavnije kupovine, profesionalnim kupcima Roda Cash & Carry nudi i dodatne usluge, od kojih izdvajamo: različite oblike odloženog plaćanja, posebne bonitete za avansne uplate i velike kupce, te komisioniranje robe uz prethodnu narudžbu kupca.

U Roda Cash & Carry, kupovina je moguća uz plaćanja svim platnim karticama, kao i odloženim plaćanjem čekovima na 60 i 90 dana. Posedovanje Mercator Pika kartica omogućiće pogodnosti kupovine i to na prvom mestu uštedu od 3-6% pri kupovini, odloženo plaćanje sve robe do 30 dana bez kamate i plaćanje tehničke robe i tekstila na rate do 12 meseci bez kamate i dodatnih opterećenja. Kartica Mercator Pika je potpuno besplatna, bez troškova i članarine. Za kupce koji se opredele za kupovinu na kredit, tu je i mogućnost odobravanja potrošačkog kredita Societe General Banke na licu mesta.

»Otvaranje Roda Cash & Carry je potvrda naše težnje da sinergiju iskustva u trgovini i globalnih trendova uvek prvi ponudimo našim potrošačima. Roda Cash & Carry je spoj svega pozitivnog iz formata klasičnog cash & carry udruženog sa ambijentalnim izgledom Mega marketa u cilju zadovoljenja potreba i profesionalnih kupaca i fizičkih lica po najpovoljnijim cenama u savremenom ambijentu. Svim posetiocima na dan otvaranja smo pripremili brojna iznenađenja. Želimo da svaka kupovina u Roda Cash & Carry bude Srećna kupovina!«, izjavila je Stanka Čurović, predsednik UO M Rodić d.o.o.

Radno vreme Roda Cash & Carry je sedam dana u nedelji, od 7 do 22 sata. Prvog radnog dana, 26.06.2008.g. Roda Cash&Carry radiće već od 7 časova.

Izvor: M-Rodić