Vesti iz trgovine

Univerexport Beograd 2Kompanija Univerexport nastavlja sa proširenjem svoje prodajne mreže otvaranjem drugog po redu prodajnog objekta u Beogradu.

Univerexport je u ponedeljak, 17. marta u 12h napravio novi korak ka približavanju svojim potrošačima u Beogradu, otvaranjem prodajnog objekta na Banjici, na adresi Crnotravska 7-9.

Novi objekat u Beogradu predstavlja investiciju u vrednosti od 1,5 miliona evra, kao i značajan korak u borbi protiv nezaposlenosti, budući da će ovaj poslovni objekat zaposliti 70 ljudi.

Univerexport Beograd otvaranje

Na preko 1800m2 novi objekat će potrošačima ponuditi asortiman od preko 8000 artikala iz svih kategorija, a posebna pažnja posvećena je odeljenjima zdrave i organske hrane, mesari sa uvek svežim mesom sa domaće farme mesne industrije “Bačka”, ribarnici obogaćenoj bazenima sa živom pasrmkom i pekari sa pecivima i hlebom sopstvene proizvodnje.

U novom objektu potrošači će biti usluživani svakodnevno od 7 do 22h.

Na sam dan otvaranja, prvih dve stotine potrošača dobilo je poklon pakete, svaka stota kupovina bila je gratis, a brojna akcijska sniženja pripremljena su kako na sam dan otvaranja tako i za predstojeći period.