Otvoren drugi Univerexport u Beogradu

Univerexport Beograd 2
Univerexport Beograd otvaranje

Kompanija Univerexport nastavlja sa proširenjem svoje prodajne mreže otvaranjem drugog po redu prodajnog objekta u Beogradu.

Univerexport je u ponedeljak, 17. marta u 12h napravio novi korak ka približavanju svojim potrošačima u Beogradu, otvaranjem prodajnog objekta na Banjici, na adresi Crnotravska 7-9.

Novi objekat u Beogradu predstavlja investiciju u vrednosti od 1,5 miliona evra, kao i značajan korak u borbi protiv nezaposlenosti, budući da će ovaj poslovni objekat zaposliti 70 ljudi.

Na preko 1800m2 novi objekat će potrošačima ponuditi asortiman od preko 8000 artikala iz svih kategorija, a posebna pažnja posvećena je odeljenjima zdrave i organske hrane, mesari sa uvek svežim mesom sa domaće farme mesne industrije “Bačka”, ribarnici obogaćenoj bazenima sa živom pasrmkom i pekari sa pecivima i hlebom sopstvene proizvodnje.

U novom objektu potrošači će biti usluživani svakodnevno od 7 do 22h.

Na sam dan otvaranja, prvih dve stotine potrošača dobilo je poklon pakete, svaka stota kupovina bila je gratis, a brojna akcijska sniženja pripremljena su kako na sam dan otvaranja tako i za predstojeći period.