Vesti iz trgovine

Super VeroVeropoulos najavio je da će u Srbiji uložiti 20 miliona evra u već odobrene projekte. Do sada je, kako se navodi u saopštenju, Veropulos investirao u Srbiji 40 miliona evra i za pet godina rada sagradio je i otvorio tri maloprodajna objekata u Beogradu, četvrti je u izgradnji, a peti počinje da se gradi. Veropoulos planira i dalje da raste i nastavi da istim tempom ulaže u srpsku privredu i otvara nova radna mesta u Srbiji, najavili su iz grčke kompanije. Sada u objektima Super Vera radi 400 radnika, a u novim marketima, čiji su projekti do sada odobreni, posao će naći još 250 ljudi.


Veropulos treba da počne radove na izgradnji Super Vera 5 u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu, gde je planirana izgradnja objekta površine 2.000 kvadratnih metara u osnovi, na tri nivoa, sa podzemnom garažom, hipermarketom, restoranom i igraonicom.

Kompanija je, kako navodi, ostvarila pravo na izgradnju u Vojvode Stepe koje je u celosti zasnovano na zakonu, međutim, na toj lokaciji ima problem sa stanarima susednih zgrada koji ne žele da se odreknu parcele predvidjene za Verov hipermarket.

 

Izvor