Alba Tehnologije D.o.o. logo

Alba Tehnologije D.o.o.

Alba Tehnologije D.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vojislava Ilica 85
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 285 19 88, 285 19 89
Fax: 011 285 11 82


Alba tehnologije d.o.o. je osnovana 1990. godine pod naziovom  ’’ID Sistemi” . Od osnivanja smo se opredelili za jedan segment u širokom opsegu tema u okviru oblasti IT-a (Informacione Tehnologije ). Radi se o Automatskom označavanju i Identifikaciji proizvoda i procesa. 1991. postajemo distributer za Jugoslaviju kompanije Intermec ( USA ) utemeljivača i lidera u oblasti bar kod tehnologije. U godinama kada je uvođenje bar kod tehnologije kod nas bilo u povoju, radili smo i kompletne sisteme za evidenciju radnog vremena i popis osnovnih sredstava bazirane na bar kod tehnologiji.

Kasnije, od 1995. uvodimo program Fargo (USA), štampače plastičnih identifikacionih kartica.

Od 1999. godine ekskluzivni smo distributer firme Linx. Proizvodi Linx Printing Technologies su široko primenjeni u označavanju i kodiranju miliona proizvoda širom sveta primenom tehnologije bezkontaktnog označavanjna. Od  2002. godine počeli smo da razvijamo i sopstveni softver program. Iste godine promenjen je naziv preduzeća u sadašnji naziv Alba tehnologije.

2003. postali smo Microsoft Certified Partner. Iste godine smo se odlučili da u svoju ponudu opreme uvedemo uređaje nemačke firme PCS Systemtechnic GmbH koja je u Nemačkoj vodeći prizvođač opreme i rešenja u domenu upravljanja vremenom i kontrole pristupa. 2004. godine postajemo Intermec Premier Solution Partner ( IGMP ), a sledeće i Intermec HONOURS partner.
Pripada kategoriji: IT u trgovini