TRIPLE JUMP GROUP logo

TRIPLE JUMP GROUP

TRIPLE JUMP GROUP slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vladimira Popovića 38-40
Poštanski broj: 11070
Grad: Novi Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 302 9037


Kompanija Triple Jump
je nastala kao sledbenik privatnih preduzeća Delta Kragujevac (osnovano 1989. god.), Deltafer Beograd (1990.) i Delta Sport Beograd i Moskva (1993.).

Osnovna delatnost od samog početka bila je trgovina proizvodima iz oblasti sporta i mode, zastupanje i distribucija najpoznatijih svetskih brendova u najširem smislu, a na teritoriji istočne Evrope i ex SSSR-a.

Formalno, Triple Jump je registrovan pod sadašnjim imenom u Beogradu 2005. godine.

Planirani ukupan poslovni prihod u svim zavisnim preduzećima grupe za 2011. godinu je 40 miliona evra.

Triple Jump je danas ekskluzivni distributer najstarijeg poznatog sportskog brenda na svetu američke kompanije CONVERSE za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.
Po planu razvoja sopstvene maloprodajne mreže, otvoreno je ukupno 7 Converse shopova u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu. Svi maloprodajni objekti opremljeni su po najnovijem Converse konceptu koji se primenjuje u celom svetu.

U oblasti mode okosnicu čini ekskluzivni franšizni ugovor sa španskom Cortefiel grupom o zastupanju brenda WOMEN’SECRET na teritoriji Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Trenutno lanac franšizne maloprodaje čine 22 prodavnice i to u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, Zagrebu, Splitu, Osijeku, Zadru, Herceg Novom i Banja Luci.

Usvojen je plan razvoja po kome ce da do kraja 2011. godine ukupan broj prodavnica biti 30.

Pored toga, od marta 2009. godine, našoj modnoj grupi se priključio i prestižni proizvodac Jeansa, portugalska kompanija Salsa Jeans, sa kojom kompanija Triple Jump ima ekskluzivni franšizni ugovor za teritoriju Srbije. Za sada, jedini maloprodajni objekat ovog brenda, nalazi se u Beogradu, SC Ušce.

U okviru Triple Jump Grupe posluju sledece clanice:
- Triple Jump doo Beograd
- Triple Jump Limited Kipar
- DeltaFer doo Beograd
- TP Celik Beograd
Pripada kategoriji: Butici odeće i obuće