Art Ival logo

Art Ival

Art Ival slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Autoput 20
Poštanski broj: 11080
Grad: Zemun
Država: Srbija
Telefon: 011/260-83-00; 011/319-62-93
Fax: 011/31-96-294


Art Ival
je osnovan 1992 godine, a svoje iskustvo bazira na znanju starih majstora koji su od samog početka rada postavili osnove za proizvodnju kvalitetnih čokoladnih proizvoda. Proizvodnja čokoladnih proizvoda za nas je ne samo delatnost već i zadovoljstvo. Naši tehnolozi najstarije generacije, zajedno sa mladim stručnjacima su sprega iskustva, entuzijazma i mladalačke energije, što rezultira stalnim unapređenjem i razvojem novih proizvoda.

Рod robnom markom “Premier”, koja je zaštićena u Zavodu za intelektualnu svojinu Republike Srbije, pod brojem 55990, je veliki broj čokoladnih dražeja i pralina, premijum kvaliteta namenjenih najprobirljivijim sladokuscima. Proizvodi “Premier” privlače pažnju na najvećim svetskim i domaćim sajmovima, na kojima su nagrađivani brojnim medaljama za kvalitet.

Posebno smo ponosni što smo nosioci titule „Dvorskog liferanta“ koju nam je dodelio Starešina Kraljevske porodice NJKV Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević. Naše dalje usavršavanje i razvoj ogledaju se u stalnom ulaganju u nove proizvode visokog kvaliteta i dopadljivu ambalažu ali i u osvajanju novih tržišta.

Pored naše opredeljenosti za vrhunski kvalitet, garanti su i standardi koje su verifikovala sertifikaciona tela »Quality Austria« i međunarodna asocijacija sertifikacionih tela »IQNet«, i to za standarde upavljanja kvalitetom ISO 9001:2008, i kontrolu kritičnih tačaka u proizvodnji hrane HACCP.

Zato nam dozvolite da Vas uvedemo u Tajne čokolade.
Pripada kategoriji: Prehrambena industrija