Sun&Dun.a.v. logo

Sun&Dun.a.v.

Sun&Dun.a.v. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Vojvođanska 75
Poštanski broj: 22304
Grad: Novi Banovci
Država: Srbija
Telefon: 022 342 259, 022 342 888, 022 342 082
Fax: 022 342 242


Firma Sun&Dun.a.v., osnovana je 2006. godine kao naslednik porodične firme Dunav Export-Import i njenog programa generalnog zastupništva za teritorije Srbije i Crne Gore, nemačke kompanije Bizerba.

Zastupanjem ove nemačke kompanije, koja predstavlja sam vrh svetske privrede u oblasti proizvodnje i servisiranja vaga i uređaja za merenje,opreme za mesne industrije kao i uređaja iz oblasti merne tehnologije, Bizerba, bavimo se od 1996.god.

Firma Sun&Dun.a.v. nalazi se u Novim Banovcima, gde je sedište firme, kao i izložbeno-prodajni salon, servisni centar i skladišni prostor. U firmi je zaposleno 20 osoba od kojih polovinu čine serviseri. Takođe, firma ima potpisane saradničke ugovore sa nekoliko servisnih centara u Srbiji i Crnoj Gori u cilju lakšeg i dostupnijeg izlaženja u susret željama klijenata vezanih za predmetnu opremu.

Vozni park čine servisna vozila, u srazmeri jedan serviser-jedno servisno vozilo, dva kombi vozila i dva dostavna vozila različitih nosivosti, kako bi dostupnost opreme korisnicima bila što efikasnija.

Obzirom na to da smo u poslovanju dugom dvadeset godina izuzetno ponosni na odlične poslovne kontakte sa svojim cenjenim klijentima i da smo se u strategiji i planiranju rukovodili mišlju da smo tu da bi smo odgovorili na sve zahteve istih , servisno-prodajne centre otvorili smo u Novom Sadu, Jagodini i Podgorici.

Ugovorom o generalnom zastupništvu sa kompanijom Bizerba čvrsto smo vezani za našeg principala i za što bolje ostvarenje zajedničke strategije kao najbolje moguće definisane po i za naše klijente.
Pripada kategoriji: IT u trgovini