LS Data logo

LS Data

LS Data slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Cara Dušana 70
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 2623685


LS Data
je osnovana 1990. godine, i zvanični je distributer firme Psion Teklogix za 4 zemlje: Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora. U oblasti mobilnih računarskih tehnologija LS Data je među vodećim firmama u regionu. Do sada smo stekli preko 300 firmi korisnika naših proizvoda i rešenja i preko 3,000 prodatih Psion Teklogix mobilnih računara.

To nas dodatno podstiče da ulažemo u nove tehnologije i nudimo kompletna rešenja za automatizaciju poslovanja. Nove mobilne računarske tehnologije kao što su GPRS ili RFID donele su nam nova uzbuđenja i dodatno proširila polja upotrebe, gde mobilni računari doprinose modernizaciji poslovanja. Poslovni procesi na terenu i u skladištima koji podrazumevaju upotrebu papira, značajno se mogu poboljšati. Zato, ukoliko već niste, pridružite se firmama, koje su se uz našu pomoć oslobodile nepotrebne papirologije.

PsionTeklogix je vodeći svetski proizvođač mobilnih računara i opreme za automatsku identifikaciju (Auto ID). Psion i Teklogix bili su pioniri u razvoju mobilnih računara i njihovim spajanjem 2000. godine stvorena je firma koja je u potpunosti opravdala visoka očekivanja. Skoro 4,000,000 ljudi širom Sveta koristi PsionTeklogix mobilne računare!
Pripada kategoriji: IT u trgovini