Botrugo logo

Botrugo

Botrugo slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Jumbina 25
Poštanski broj: 11307
Grad: Boleč, Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011/806-4-806
Fax: 011/806-4-808

Botrugo je osnovan 1992. godine u Beogradu. Naša osnovna delatnost je proizvodnja opreme za trgovinu i ugostiteljstvo. Osim proizvodnje opreme prilagođene prostoru i specifičnim zahtevima, svojim kupcima nudimo i stručne savete bazirane na dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti.

Svi proizvodi u našoj ponudi ispunjavaju visoke tehničke i higijenske standarde, imaju dugoročnu garanciju, a u slučaju potrebe servisiranja, reagujemo u najkraćem roku. Pored trajnosti, naše proizvode odlikuje i moderan dizajn koji postižemo primenom novih materijala, tehnologija, kao i konstantnom prisutnošću na stranim i domaćim sajmovima. Proizvodnja je u najvećoj meri orijentisana na domaće tržište (elitni restorani i prodavnice hrane), ali kvalitetom i profesionalnošću uspeli smo da svoje proizvode plasiramo i u zemlje u okruženju.
Konačno, naš najjači adut je lista zadovoljnih klijenata koje smo uspeli da pridobijemo i zadržimo. Uvek smo raspoloženi za nova prijateljstva i poslovnu saradnju, slobodno nas kontaktirajte, makar i za savet!