MICRO Business Solutions d.o.o. logo

MICRO Business Solutions d.o.o.

MICRO Business Solutions d.o.o. slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Gospodar Jevremova 50
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113036555, 0113036525
Fax: 0113036526

Micro.BS je razvojno softversko preduzeće. To znači da je spremno da rešenja prilagodi vašim potrebama, kao i da prati vaš razvoj u informatičkoj podršci.

Partner je Motorole i Telekoma po pitanju integracije softvera i hardvera u zajednička rešenja, koja odgovaraju korisnicima, kao i Opentext-a u delu document managmenta.

Razvoj softvera je na Windows i Android platformama, tako da je na korisnicima da izaberu za njih odgovarajuće rešenje.

Do sada su rešenja integrisana sa velikim brojem ERP rešenja, kao što su SAP, Navision, Upis, Infosys, Wings, ...., što korisnicima otvara mogućnost nesmetanog korišćenja i ukoliko dodje do promene ERP-a, ili postojeće ERP rešenje ne može da isprati potrebe korisnika.

Pored Kolibri familije rešenja, koja podržavaju terenske ekipe u bilo kom obliku (komercijala, merchandising, servis, usluge, ....) Micro.BS u svom portfoliu ima niz specifičnih softverskih rešenja u oblasti komercijale, logistike, advertisinga, proizvodnje, osiguranja, državne uprave, kao i delu podrške velikih advokatskih kancelarija, preko jedinstvenog rešenja One Place.

Svakako da se ovim ne završava mogućnost saradnje sa Micro.BS, jer skraćenica BS u sebi krije Business Solutions, ili nalaženje rešenja za vaše poslovne zahteve.

Solutions for your business - Micro Business Solutions

 


Pripada kategoriji: IT u trgovini