Zira Centar logo

Zira Centar

Zira Centar slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Ugao Cvijićeve i Ruzveltove
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 0113314800
Fax: 0113314801

Zira Centar

U samom centru Beograda početkom oktobra otvoren je Zira Shopping Mall najmoderniji u zemlji i jedinstven po svojoj strukturi, izgrađen po uzoru na najpoznatije tržne centre, koji svojim sadržajem ispunjava sve potrebe savremenog tržišta i stanovanja.

Ceo objekat je projektovan iz četiri međusobno povezana dela:

    * Supermarket – Super Vero
    * Shopping mall
    * Poslovni prostor
    * Hotel

Zira Centar obuhvata 7 000m² prostora za kupovinu i zabavu, a na ukupno pet nivoa ispod zemlje nalazi se parking  sa više od 450 mesta. Horizontalno stambeno-hotelski blok u obliku slova “Z” na simboličan način ostvaruje kontinuiranu vezu između uličnih fasadnih volumena Ruzveltove i Cvijićeve ulice. Ekskluzivana Shopping zona nalazi se na dva sprata iznad grčkog lanca Super Vera i koncipirana je kao unutrašnja pešačka zona koja je odlično povezana sa supermarketom i podzemnim garažama, smeštenim u unutrašnjem atrijumu objekta.

Kao u svim objektima takvog tipa u svetu, na drugom spratu nalazi se Food Court, čuveni restoran Gaetano piccolo i igraonica za najmlađe. U desnom krilu centra je Zira Hotel, projektovan po standardima poznatog svetskog lanca, predviđen za biznis korisnike.

Zira Sopping centar je najsavremeniji prostor koji je ujedinio najviši kvalitet sa vrhunskim uživanjem i omogućio nam da doživimo lakoću i lepotu  savremenog života, pružajuči nam slobodu izbora da vreme posvetimo sebi istovremeno obavljajući sve obaveze.


Pripada kategoriji: Tržni centri