Milšped logo

Milšped

Milšped slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Savski nasip 7
Poštanski broj: 11000
Grad: Beograd
Država: Srbija
Telefon: 011 20 15 100
Fax: 011 20 15 133


Milšped
je vodeća logistička kompanija u regionu, osnovana 1993. godine sa sedištem u Beogradu.

Naše poslovne aktivnosti obuhvataju široku paletu logističkih usluga, od transporta robe u drumskom, avio, pomorskom i železničkom saobraćaju, preko usluga carinskog posredovanja, skladištenja, distribucije robe i dodatnih usluga u skladištu.

Kroz širok spektar usluga i integrisana logistička rešenja klijentima pružamo potpunu podršku u upravljanju lancima snabdevanja.
Poslovna mreža od 29 poslovnica u Srbiji i Crnoj Gori, povezanih modernim informacionim sistemom, kao i visokoobrazovan i stručan kadar koji čini preko 700 zaposlenih, omogućuju nam efikasan rad i visok kvalitet usluge.

Svakom klijentu pristupamo individualno u skladu s njegovim potrebama, pomažući mu da optimizuje svoje troškove, posveti se vlastitom «core-business-u» i unapredi svoje poslovanje.

Dugogodišnja poslovna saradnja sa međunarodnim organizacijama širom sveta, kao što su FIATA i IATA, čiji smo član, omogućuje nam uključivanje u moderne svetske tokove roba svih vrsta...
Usluge vršimo u skladu s najvišim evropskim i svetskim standardima što potvrđuje dobijanje sertifikata ISO 9001 i HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Konstantno usavršavanje veština i znanja, uz praćenje tržišnih promena, Milšpedu je donelo status lidera na regionalnom tržištu logističkih usluga.