Metal Sistemi Plus logo

Metal Sistemi Plus

Metal Sistemi Plus slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Braće Poljakovića 2V
Poštanski broj: 34000
Grad: Kragujevac
Država: Srbija
Telefon: 034 355635; 034 355636
Fax: 034 355630


Kompanija METALSISTEM
je otpočela svoje aktivnosti specijalizujući se za dizajn i proizvodnju mašina za hladno oblikovanje metala. Tokom godina iskustva, brojni inovatorski patenti proistekli iz intenzivnog istraživanja i razvoja, kao i značajan uspeh prvog asortimana hladno oblikovanih pocinkovanih profila veoma brzo je usmerila aktivnost METALSISTEM-a ka proizvodnji skladišnih sistema.

Putem svojih proizvoda i usluga usmerenih na pružanje kompletne pomoći u skladištenju, plasmanu proizvoda i zahtevima prodaje, kompanije Grupe METALSISTEM mogu ponuditi svojim mušterijama širok asortiman proizvoda najvišeg kvaliteta, sa veoma povoljnim cenama, uz veoma kratke rokove isporuke i prvoklasnim servisiranjem, kao i odgovarajuća rešenja vezana za efikasnu i racionalnu upotrebu zatvorenih prostora za skladištenje i prostorima za rukovanje materijalima.

Lakoća, jačina i unificirani oblik, zajedno sa jednostvanim načinima spajanja i proširivanja postojećih struktura su samo neke od karakteristika METALSISTEM sistema skladišta i polica.

Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta