Dunav Export-Import logo

Dunav Export-Import

Dunav Export-Import slika

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ulica: Zemunska 48
Poštanski broj: 22304
Grad: Novi Banovci
Država: Srbija
Telefon: 022 342 950; 022 342 951; 022 343 071
Fax: 022 343 060


Firma Dunav Export-Import d.o.o.
osnovana je 1989. godine kao privatno preduzeće sa jednim vlasnikom. Kao generalni zastupnik inostranih firmi JUNGHEINRICH, NEDCON i PROMAN za teritorije Srbije i Crne Gore, u okviru svoje delatnosti firma Dunav Export-Import vrši uvoz, prodaju opreme i rezervnih delova kao i servisiranje novih i polovnih viljuškara poznatog Nemačkog proizvođača JUNGHEINRICH, projektovanje skladišta, uvoz i montažu regalnih sistema Holandske firme NEDCON i Češke firme PROMAN.

Firma Dunav Export-Import d.o.o. nalazi se u Novim Banovcima gde u sopstvenom vlasništvu raspolaže modernim kancelarijskim i skladišnim prostorom.

Posedujemo moderan i dobro opremljen stacionarni i mobilni servis, sa obučenim servisnim osobljem spremnim da u svakom trenutku odgovori zahtevu korisnika opreme naših ino-principala. Iskustvo i predanost radu na održavanju opreme, stalna edukacija u inostranstvu i praćenje trendova, uz kvalitetno opremljen servisni centar i magacin rezervnih delova, daju dodatnu sigurnost svim našim korisnicima.
Pripada kategoriji: Oprema/vozila za skladišta