Najave

Oglasi

Mali oglasi na Retail Serbia!

Mali oglasi su ponovo dostupni na Retail Serbia Portalu. Ukoliko imate polovnu / novu robu ili uslugu koja može biti interesantna posetiocima našeg sajta možete besplatno postaviti oglas. 

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 26 april 2015
Popusti

Akcijski katalozi - popusti i jeftina kupovina artikala u prodavnicama i salonima širom Srbije

Sa sve većim fokusom na potrošače Retail Serbia portal uvodi u ponudu i akcijske kataloge velikih i malih trgovinskih lanaca, salona nameštaja, modnih salona i drugih maloprodaja kako bi vam omogućili da na jednom mestu možete pregledati ponude za artikle koji vas interesuju i pronaći jeftiniju/povoljniju/bolju ponudu.

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 16 januar 2016
Magazin

Retail Magazin - 7. izdanje

Poštovani Potrošači i Trgovci,

Sedmo izdanje Retail Magazina dolazi sa blagim zakašnjenjem uzrokovanim teškom situacijom na malom tržištu Srbije gde je jako teško probiti se pored jake konkurencije, no i pored toga verujemo da smo održali postavljeni nivo kvaliteta i da donosimo zanimljive sadržaje.

I u ovom broju, bavili smo se „forenzikom“ u svetu prodaje i potrošnje. Pisali smo o ekologizaciji proizvoda, o konceptu „atmosfere“ u maloprodaji, o revoluciji u Retail industriji, o supertrendovima i novonastajućim tržištima, o upravljanju maloprodajom, o balzamima za usne, kao i o tržištu second – hand garderobe.
U brojnim istraživanjima, agencija GfK veran nam je prijatelj. Naš je poslovni običaj da na sav glas hvalimo kvalitetne i posvećene partnere i klijente. Od tog internog „pravila” ne odstupamo. 

Vaš,

Retail Magazin Tim

 

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 21 februar 2013
Retail Magazin

Rođendansko izdanje Retail magazina

Poštovani Potrošači i Trgovci,

Za Vas smo pripremili i šesto jubilarno izdanje Retail Magazina koje označava tačno godinu dana od izlaska prvog broja.

U ovom broju smo pisali o segmentima trejd marketinga, o inovativnim formatima trgovine, o ulozi ambalaže u promociji proizvoda, o pijacama širom planete, o sirevima, o sniženjima i euforiji kupaca, o „modi za sve”, kao i o nepravedno zapostavljenom tržištu bezglutenskih proizvoda.

Kao i uvek želimo Vam da nađete nešto korisno u našim sadržajima što će Vam pomoći u poslovanju i/ili kupovini, i da uživate u lepim danima koji su ispred nas.

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 20 februar 2013
Retail Magazin - 5. broj

Retail Magazin - 5. izdanje

Poštovani Potrošači i Trgovci,

 

U najnovijem, petom izdanju Retail Magazina pisali smo o zavisnosti između nivoa pružene usluge i stepena satisfakcije potrošača, između komplementarnih i konkurentskih prodajnih artikala, između mikro radnji i gigantskih maloprodajnih mehanizama, između procesa sertifikacije i harmonizacije, te između tehničkih inovacija i lakoće prihvatanja istih.

Nadamo se da ćete uživati i u ovom broju Retail Magazin-a,

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 20 februar 2013
Retail Magazin

Februarsko izdanje Retail Magazin-a u duhu Dana zaljubljenih

Dragi Čitaoci,

 

Pred Vama je novo, četvrto izdanje dvomesečnika koji nosi ime Retail Magazin.

Kažu da je broj četiri magičan broj. Postoje četiri dimenzije ljudskog života. Četiri godišnja doba. Četiri pravca na kompasu. Broj četiri predstavlja simbol celine i otvorenosti ka svetu. Ovaj broj simbolizuje praktičnost, izdržljivost, upornost, uravnoteženje.

Februar je mesec buđenja i rađanja poslovih ideja. Nadamo se da ćete čitanjem Retail Magazina i Vi dobiti ideju kojom ćete unaprediti Vaš posao ili jednostavno ulepšati jedan dan.

Od srca,
Retail Magazin Tim
Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 20 februar 2013
Retail Magazin

Sa trećim brojem Retail Magazin-a u Novu godinu!

Treći broj Retail Magazin-a odiše prazničnom atmosferom i toplinom koju će upotpuniti saga o čaju. Intervjuisali smo g. Miluna Klisuru, Mercator-ovog izvršnog direktora maloprodaje, veleprodaje i logistike za jugoistočnu Evropu, a u susret praznicima smo izašli sa tekstovima o novogodišnjim ukusima i ukrasima kao i o filozofiji vina.

U rubrici Noviteti na tržištu, predstavili smo sjajne proizvode, dok smo u rubrici Najave događaja pisali o zanimljivim predstojećim dešavanjima u decembru i januaru.
Kao i do sada, trudili smo se da budemo afirmativni. Kažu, čini drugima ono što bi voleo da i tebi drugi čine. Ono što možemo da Vam poručimo jeste da dobro razmislite o potencijalima koje posedujete i planovima kako da ih maksimalno iskoristite u narednoj godini.

Želimo Vam srećnu i uspešnu 2012. godinu.
Srdačno,
Retail Magazin Tim
Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 20 februar 2013
Retail Magazin

Retail Magazin - oktobarsko izdanje je tu!

U drugom broju Retail Magazin-a nastavljamo započeto. Pričamo sa uspešnima, predstavljamo nove brendove i pokrivamo teme koje interesuju trgovce i potrošače. Vesna Vučurević, generalna direktorka Univerexporta, čitaocima Retail Magazina otkriva svoj nesvakidašnje optimističan pogled na trgovinski sektor u Srbiji, dok nas Delta Maxi iz sopstvenog iskustva upoznaje sa procesom uvođenja HACCP standarda.

 

Obnavljanje gradiva vezano za fiskalizaciju je takođe uključeno u ovaj broj i pre svega namenjeno novim trgovcima i delatnostima koje su od skoro u obavezi da nabave fiskalnu kasu ali i onima koji se ovom deltanošću bave duže vreme ali su zaboravili potrebne korake i dokumentaciju. I još mnogo toga na sledećoj adresi: www.retail.rs

 

Autor Retail Serbia
Datum poslednje izmene 20 februar 2013