Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

KO JE NAJBOLJI „AJVAR MAJSTOR“ U 2016. GODINI?

Više
7 godina 5 meseci pre #1024 od Zarko
Proteklog vikenda na Zlatiboru, u okviru manifestacije „Izađi mi na teglu“, ekipa „Buba“ proglašena je za najboljeg ajvar majstora u Srbiji za 2016. godinu. Na početku svog putovanja, organizatori manifestacije i Roda su, otvaranje manifestacije obeleželi donacijom 1.000 tegli ajvara Centru u Zvečanskoj u okviru akcije „Jedna tegla za puno osmeha“, a do kraja takmičenja okupili su preko 2.000.000 učesnika i napunili 4.500 tegli ajvara.

Veliki takmičarski karavan “Izađi mi na teglu” na Zlatiboru je završio treću sezonu potrage za najboljim receptom u Srbiji i nakon 20 gradova, 4.500 napunjenih tegli ajvara i preko 350 ekipa i 1.500 takmičara, uspešno proglasio najboljeg ajvar majstora u 2016. godini. Ekipa „Buba“ pravi najbolji ajvar u Srbiji. Drugo mesto je pripalo ekipi “Kumanovka” sa Zlatibora, dok je treće mesto osvojila ekipa ”Unija žena” iz Požege.


Treća sezona manifestacije koja putuje kroz Srbiju „Izađi mi na teglu“ okupila je preko 2.000.000 učesnika. Najbolji majstori u pripremi ovog tradicionalnog i proslavljenog specijaliteta balkanske kuhinje, su još jednom u samom finalu ukrstili svoje varjače i recepte, kako bi osvojili prestižnu titulu najboljeg ajvar majstora u Srbiji.

Roda, kao domaća trgovina sa tradicijom i ove godine je podržala manifestaciju, čiji cilj je da spoji tradicionalno i moderno, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji. U toku trajanja ovog gastro izazova, Roda je obezbedila i velika akcijska sniženja na proizvode za pripremu zimnice, kao i bogatu ponudu ovih proizvoda, kako bi omogućila potrošačima da u toku pripreme zimnice obave kupovinu na jednom mestu i sačuvaju svoje kućne budžete.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.