× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

REPRESENT COMMUNICATIONS OTVORIO KANCELARIJU U BANJA LUCI

Više
6 godina 11 meseci pre - 6 godina 11 meseci pre #1023 od Zarko
Vodeća PR agencija u Srbiji i Crnoj Gori, Represent Communications proširila je poslovanje i na Bosnu i Hercegovinu, otvaranjem kancelarije u Banjaluci. Sve usluge iz svog bogatog portfolija, agencija će pružati na identičan način na svim tržištima na kojima je sada prisutna.


„Sve češći zahtevi klijenata za agencijom koja iz jednog centra može servisirati klijente na više tržišta doveli su do toga da otvorimo treću agenciju u regionu. Odlučili smo se za Banjaluku zbog bliskosti naših tržišta i kultura i želje da ulažemo u komunikacijsko tržište kako Republike Srpske, tako i cele Bosne i Hercegovine. Svim klijentima pružaćemo usluge kroz naš regionalni tim koji izuzetno dobro poznaje lokalne prilike i medije.“ izjavio je Borislav Miljanović, osnivač i CEO Represent Systema u okviru koga odnedavno posluje i Represent Communications Banja Luka.


Represent Communications u Beogradu broji preko 40 zaposlenih i u skladu sa aktuelnim trendovima, posebnu pažnju posvećuje razvijanju digitalnih komunikacija kroz The Content Studio, ali i drugih oblasti komunikacije, poput interne, krizne ili edukacije u oblasti PRa.
„Prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine od 2013. uverilo nas je u zrelost klijenata i spremnost za nove usluge. Upoznali smo veliki broj kompanija koje prate trendove i voleli bi da aktivnije budu prisutni kako u tradicionalnim medijima, tako i na novim kanalima. Mi smo lider u pružanju usluga iz oblasti digitalnih komunikacija kroz naš The Content Studio, a početkom oktobra smo imali prvu konferenciju o sadržajima na digitalnim kanalima i pokrećemo Content Akademiju u Beogradu. Radujemo se da nam sledeće stanice za razvijanje digitalnih komunikaciju budu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.“ dodaje Borislav Miljanović.

Na mesto direktorke kancelarije u Banjaluci postavljena je Bojana Radić, koja poseduje višegodišnje iskustvo u srodnim poslovima i odlično poznavanje medija. Bojana Radić je rodjena u Banjaluci gde je završila Ekonomski fakultet i iskustvo sticala u firmama kao što su Deus System i Europapier, članici Heinzel grupe.

Koordinaciju projekata u regionu i vezu izmedju svih kancelarija nadgledaće Jelena Mikić, regionalna direktorka agencije Represent Communications.
Last edit: 6 godina 11 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum