× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Upravljanje vremenom uz Huawei P9 Lite i A1

Više
6 godina 5 meseci pre #1001 od Zarko
Većina nas svakodnevno učestvuje u pravoj “trci sa vremenom”. Žurimo da stignemo na posao, na sastanak, kod doktora, da dovedemo decu iz škole ili da stignemo na večeru. Nikada nemamo dovoljno vremena da se odmorimo, da spavamo, vežbamo ili gledamo kultne TV serije. Sve to povećava frustraciju i psihološki umor. Neki od nas se predaju i kažu sebi da jednostavno mora da bude tako. Ipak bi bilo dobro da proverimo da li postoje neke metode koje bi popravile našu situaciju sa vremenom. Da li je toliko sigurno da ne možemo da stvorimo par sati samo za sebe? Sve više se govori o ravnoteži između posla i privatnog života i njenoj vitalnoj važnosti za naš život i sreću. Ipak, u isto vreme postoji i onaj slogan 360 stepeni posao, na primer posao koji se stalno meša sa našim privatnim životom. Možda ne izgleda tako, ali ovakav koncept nam daje nadu da možemo da optimizujemo naše svakodnevne aktivnosti da imamo više vremena za sebe a da ne smanjujemo našu produktivnost na poslu.

Kada je reč o optimizaciji i upravljanju vremenom, ponekad tehnologija može da pomogne. Naš pametni telefon je uređaj koji može da postane naš lični asistent, zajedno sa malim uređajem koji trenutno možemo da dobijemo u paketu sa telefonom kao deo posebne ponude. Hajde da vidimo kako Huawei P9 Lite sa Huawei Color narukvicom A1 mogu da nam pomognu!

Već i jutra mogu da postanu veće zadovoljstvo nego što su do sad bila. Ako naša Huawei narukvica ostane uz nas tokom noći, probudiće nas prijatne vibracije na zglobu. Color narukvica A1 će uz to proveriti i kvalitet sna i koliko je zaista trajao. Kad smo odmorni, možemo da počnemo sa jutarnjim vežbanjem.

Ako inače idemo na trčanje pre nego što odemo u kancelariju, Color narukvica A1 će izmeriti broj napravljenih koraka i pređenu razdaljinu. To znači da tokom trčanja naš pametni telefon može da ostane siguran kod kuće, a narukvica će se pobrinuti da se naši rezultati sačuvaju. Možemo da sihronizujemo podatke kod kuće, a narukvica će sama prepoznati da li šetamo, trčimo ili vozimo bicikl. Možemo tako profesionalno da vežbamo u svom komšiluku, bez potrebe da se mučimo kroz zakrčeni grad da bismo stigli do najbliže teretane. To nam pomaže da uštedimo dragocene minute.

Kada dođe vreme da idemo u kancelariju, dobra ideja je da pokrenemo Google Maps aplikaciju na našem Huawei P9 Lite telefonu. Ako putujemo sopstvenim kolima, aplikacija će nam posavetovati pravi put da izbegnemo saobraćajnu gužvu. Ponekad može da nas odvede drugačijim putem nego inače i može da se desi da stignemo u kancelariju pre našeg šefa. Pored nekoliko desetina minuta sačuvanih zahvaljujući našem pametnom telefonu, zaslužićemo specijalni bonus za tačnost. Navigaciona aplikacija će nas takođe posavetovati o najboljim ili na primer najbržim saobraćajnim konekcijama.

U kancelariji, najvažnija stvar je kalendar. U pametnom telefonu imamo pregled rasporeda sastanaka za ceo dan. Veoma je pogodno kad smo obavešteni o predstojećem konferencijskom ili statusnom sastanku sa zaposlenima vibracijom pametnog telefona, dok mi možemo da budemo fokusirani na naše zadatke umesto da nervozno gledamo Outlook prozor na ekranu kompjutera.

Sama aplikacija kalendara može takođe da se koristi za privatne sastanke i događaje. S obzirom na činjenicu da se sve češće naš privatni život meša sa našim poslovnim životom, dobro je imati pregled svih zaduženja na jednom mestu. Tako ćemo lako primetiti da imamo previše obaveza za taj dan bez ikakve mogućnosti za ručak ili film uveče, dok imamo dosta slobodnog vremena sledećeg dana. To nam pruža mogućnost da lako optimizujemo naš plan na ekranu našeg Huawei P9 Lite telefona. Sačuvani sati su dragoceni.

Trenutno smo izbombardovani raznim vrstama obaveštenja – Facebook, govorna pošta, tekstualne poruke, obaveštenja sa raznih aplikacija. Dobro je provesti neko vreme na svom pametnom telefonu i konfigurisati ih, isključiti ona koja su nam manje potrebna. Nakon samo nekoliko minuta, naš pametni telefon neće više morati bespotrebno da nas ometa. Takva konfiguracija će nam pomoći da sačuvamo malo slobodnog vremena svakog dana, vremena koje možemo da utrošimo kako želimo, dok nas nenametljiva vibracija sa naše Color narukvice A1 obaveštava o zaista važnim pozivima ili porukama.

Kad se vraćamo kući gradskim prevozom, naš pametni telefon u trenutku može da postane muzički uređaj, e-knjiga ili da i dalje bude profesionalni biznis alat koji nam omogućava da odgovaramo na najvažnije mejlove od naših poslovnih partnera koji nam neprimereno stižu na kraju dana. Potom, kod kuće možemo da se posvetimo svojoj porodici ili da brzo odemo da se vidimo sa prijateljima.

Moramo da imamo na umu da tehnologija koja nas prati i pomaže nam sa svakodnevnim profesionalnim i privatnim aktivnostima mora da bude pouzdana, stabilna i da nas ne ometa. Dobra je ideja da izaberete paket koji nudi renomirani proizvođač. Huawei P9 Lite i Huawei Color narukvica A1 funkcionišu besprekorno zajedno i dostupni su u paketu po povoljnoj ceni. Huawei stvara uređaje koji nam savršeno pomažu da upravljamo svakodnevnim obavezama i svojim vremenom.O Huawei Consumer BG

Huawei proizvodi i usluge dostupni su u preko 170 zemalja, a koristi ih više od trećine svetske populacije, rangirajući se na treće mesto po pošiljci mobilniih telefona u 2015.

Šesnaest R&D centara otvoreno je u SAD, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji. Indiji I Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice Huawei-a i obuhvata pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Huawei globalna mreža izgrađena je na 20 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji i posvećena je dostavljanju poslednjih tehnoloških napredaka do korisnika širom sveta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum