Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

PET PRAVILA ZA NEGOVAN PAZUH

Više
7 godina 8 meseci pre - 7 godina 8 meseci pre #999 od Zarko
PET PRAVILA ZA NEGOVAN PAZUH was created by Zarko
Svako od nas ima svoju ustaljenu dnevnu rutinu nege. Ona zavisi pre svega od našeg stila života i obaveza, ali uvek uključuje negu lica, kose i kože. Iako obraćaju posebnu pažnju na negu lica i kose, žene često zaboravljaju jedno posebno područje: pazuh. I pored toga što u tom području redovno održavamo higijenu, uklanjamo malje i koristimo dezodorans, osetljivoj koži pazuha se najčešće ne posvećujemo u istoj meri kao i ostatku tela, iako je ona podjednako važna.


Tanka koža pazuha je veoma osetljiva i pravilna nega ovog područja može da predstavlja izazov. Ono što je stvarno potrebno ovoj regiji je pažljivo osmišljena rutina za negu koja će ponovo učiniti kožu glatkom i mekom, i sprečiti iritacije.

1. Pravilno brijanje
Pravilnom tehnikom brijanja uklanjaju se dlake, sprečava urastanje dlake i iritacije kože. Ne zaboravite da dlake u tom delu mogu da rastu u različitim pravcima, što znači da treba da ih brijete iz različitih uglova. Menjajte brijač na svakih par nedelja kako bi brijanje pazuha bilo prijatno. SAVET: Obrijte kožu dok ste pod tušem jer topla voda i para otvaraju pore, a krema za brijanje ili gel za tuširanje omekšavaju dlake ispod pazuha. Rezultat: manja iritacija i bolje obrijana osetljiva koža pazuha.

2. Posle brijanja
Ženski pazuh je izuzetno osetljiva regija. Nanošenje dezodoransa ili kontakt kože sa grubim tkaninama neposredno nakon depilacije, mogu da iritiraju kožu pazuha i izazovu crvenilo ili bubuljice. Kako biste sprečili iritacije na koži, nanesite dezodorans tek deset minuta posle brijanja ili obrijte kožu pre spavanja i time omogućite koži da se oporavi tokom noći.

3. Nedeljni piling
Kao i na drugim delovima tela, i u predelu pazuha skupljaju se naslage i mrtve ćelije. Zato ovoj regiji treba posvetiti posebnu pažnju. Nežni piling jednom nedeljno uklanja nečistoće, sprečava urastanje dlaka i iritacije, i savršeno priprema kožu za svakodnevno brijanje. Piling nanesite lufa rukavicom, peškirićem ili rukom i isperite toplom vodom.

4. Poseban tretman
Koža pazuha može vrlo brzo da se isuši. Zato treba da je hidrirate i negujete kao i druge delove tela. SAVET: Nanesite hidratantnu kremu na pazuh uveče i ostavite je da deluje preko noći kao tretman.

5. Pravilan izbor dezodoransa
Većina žena koristi specijalne proizvode za kosu, lice, telo, ali često zaboravi na pazuh. Kao i drugi delovi tela i ovoj osetljivoj regiji tela treba posvetiti odgovarajuću pažnju i negu. NIVEA Protect & Care je najnežniji NIVEA dezodorans. Pruža pouzdanu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa, ali istovremeno neguje osetljivu kožu pazuha. Održava kožu suvom i mekom. NIVEA Protect & Care je optimalni izbor za negu kože pazuha i pouzdanu zaštitu.
Sprej 150ml, okvirna cena: 349 din
Roll-on 50 ml, okvirna cena: 349 din
Stik 40 ml, okvirna cena: 349 din
Last edit: 7 godina 8 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.