× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Nova dimenzija teretnog pneumatika Sava Cargo 4

Više
7 godina 4 meseci pre #996 od Zarko
Sava, robna marka pneumatika iz grupe Goodyear, uvela je novu dimenziju svog pneumatika Cargo 4 namenjenu mega prikolicama sa prostorom za teret od 100 m3. Pneumatik niskog profila po dostupnoj ceni obezbeđuje kvalitet na evropskom nivou i doprinosi smanjenju operativnih troškova.

Robna marka Sava,zbog sve veće popularnosti mega prikolica sa prostorom za teret od 100 m3 koje igraju važnu ulogu u evropskom transportu i zahtevaju specijalne teretne pneumatike,uključila je u ponudu novu dimenziju svog pneumatika. U pitanju je pneumatik niskog profila Sava Cargo 4 za prikolice, i tou novoj dimenziji 435/50R19.5. Ovim pneumatikom jedna od vodećih marki pneumatika u jugoistočnoj Evropi dopunjava nedavno uvedene pneumatike Avant 4Plus za upravljačku osovinu i Orjak 4Plus za pogonsku osovinu. Nova dimenzija pneumatika sa niskim profilom obezbeđuje prikolicama sa niskim podom da postignu visinu koja voznim parkovima omogućava potpuno korišćenje svojih kapaciteta.


Novi Sava Cargo 4 je po ceni konkurentan pneumatik evropskog kvaliteta. Odlikuju ga višestruka upotrebljivost, odlično prianjanje na mokroj podlozi, izdržljivost i velike mogućnosti obnavljanja. Pneumatik je na oznaci EU za pneumatike postigao klasu B za otpor kotrljanja, C za prianjanje na mokroj podlozii 70 dbAsa jednim talasom za nivo spoljašnje buke pri kotrljanju.

Ponuda teretnih pneumatika Sava
Štedljivim prevoznicima koji traže kvalitet po umerenoj ceni Savan udi širok izbor najpopularnijih dimenzija teretnih pneumatika za vožnju po putu. Trenutni izbor obuhvata pneumatike Avant 4Plus za upravljačku osovinu, Orjak 4Plus za pogonsku osovinu i Cargo 4 za prikolice. Za kombinovanu upotrebu i vozila koja vrše prevoz kako po putu tako i po terenu izvan puta, Sava nudi seriju pneumatika MS. Sviteretni pneumatici Sava omogućavaju narezivanje kanala i obnavljanje.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum