× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

KOMPANIJA SOKO ŠTARK PODRŽAVA PRAVE VREDNOSTI

Više
6 godina 11 meseci pre - 6 godina 11 meseci pre #974 od Zarko
U Skupštini grada Beograda, Jasminki Petrović dodeljenja je književna nagrada „Neven“ za knjigu „Leto kad sam naučila da letim“ u izdanju „Kreativnog centra“, a pod pokroviteljstvom kompanije Soko Štark.

Kompanija Soko Štark, kao sinonim tradicije i kvaliteta kada je reč o njenim proizvodima, iste vrednosti promoviše i podržava u zajednici u kojoj posluje. Književna nagrada „Neven“ sa tradicijom dugom više od 60 godina je po svojim vrednostima i trajnosti institucija koja se zalaže za ono što sa sigurnošću možemo nazvati pravim vrednostima društva u celini usled čega se javilo prirodno partnerstvo kompanije Štark i nagrade „Neven“.


Usled nezavidnih ekonomskih prilika, ove godine i sama dodela nagrade za beletristiku „Neven“ bila pod znakom pitanja. Kompanija Soko Štark je svojim pokroviteljstvom još jednom pokazala svoju ljubav i brigu za decu Srbije, njihovu budućnost, razvoj i kreativnost. Štark proizvodi su se uvek kupovali iz ljubavi i predstavljali simbol pažnje i poštovanja, pa tako i ova podrška književnoj nagradi predstavlja prenošenje upravo navedenih vrednosti na dolazeće generacije.

Nagradu „Neven“ dodeljuje nevladina i neprofitna organizacija „Prijatelji dece Srbije“, u okviru manifestacije Dečje nedelje, aispred kompanije Soko Štark nagradu je uručila Nikolina Obradović, brand manager kompanije.
Last edit: 6 godina 11 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum