× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Huawei Vam pruža dvostruku prednost u poslu

Više
7 godina 2 meseci pre #968 od Zarko
Poslovni svet je zahtevan i čak je i najtalentovanijima i najvrednijima potrebna svaka prednost koju mogu da dobiju. Set koji se sastoji od Huawei P9 ili P9 Lite pametnog telefona i Huawei sata ili Huawei Colour narukvice A1 pruža mogućnosti koje će Vam pomoći da postanete još produktivniji. Pogledajte kako možete da ostvarite dvostruku prednost!

Izgledajte elegantno, a moderno

Znate vrlo dobro da je nemoguće ostaviti prvi utisak po drugi put i da odelo čini čoveka. Vaš izgled mora odmah da pokaže da ste neko od poverenja a opet i energična osoba – dinamična, ali iskusna. Kada uklapate aksesoare sa najboljim odelom za sastanak sa timom, večernju zabavu ili pregovore sa klijentom, ne morate da patite u potrazi za prihvatljivim kompromisom između klasične, konzervativne elegancije i modernosti. Huawei sat, napravljen od plemenitih materijala, minimalističan i klasično jednostavan, a u isto vreme opremljen najboljim tehnološkim rešenjima u klasi, nudi savršenu kombinaciju oba, a menjanjem kaiša ili vrste brojčanika, možete ga prilagoditi svakoj prilici.

Brinite o detaljima

Ponekad jedan detalj može da upropasti sav napor koji ste napravili. Da li Vam se ikada desilo da je Vaš savršen izgled uništila kiša na putu do sastanka jer ste zaboravili da uzmete kišobran? Da li ste zaboravili da ponesete telefon i propustili veoma važan poziv? Da li ste izostavili ključnu informaciju tokom sastanka? Nikad više! Huawei sat daje Vam sve informacije koje Vam mogu biti potrebne na najbrži mogući način – bez potrebe da uzimate svoj pametni telefon ili kompjuter. Videćete vremensku prognozu, koja se konstantno ažurira svaki put kada pogledate u sat, kao i cene odabranih akcija ili najnovije vesti iz odabranih medija, tako da možete da budete sigurni da znate sve što je potrebno. I još jedna stvar – sa Huawei satom ili Huawei Colour narukvicom A1, nikada nećete zaboraviti telefon. Kada se udaljite dovoljno da naprava na Vašem zglobu izgubi kontakt sa telefonom, bićete istog trenutka obavešteni o tome!

Budite pouzdani i opušteni

Informacija vlada poslovnim svetom. Informacija koju ne smete propustiti, informacija koja sve menja ako se iskoristi na vreme. Onda ne čudi da se mnogi poslovni ljudi suočavaju sa bolnom dilemom tokom sastanaka sa partnerima ili tokom porodičnih obroka: da li da se u potpunosti posvete sastanku, rizikujući da propuste nešto zaista važno, ili da gledaju u ekran pametnog telefona, ugrožavajući svoj odnos sa klijentima i voljenima. Za šta god da se odluče, oni su napeti i pod stresom, jer su u svakom slučaju na gubitku. Stres i nesigurnost prate ih gde god je buka ili kad god bi mogli da se opuste, odmarajući se za trenutak od svog posla.

Vi ne morate da brinete o tome. Kada stigne bitna poruka, Huawei Colour narukvica A1 obavestiće Vas nenametljivom vibracijom koju možete da osetite i u najvećoj buci, a Huawei sat će prikazati sadržaj poruke, mejla ili obaveštenje sa društvenih mreža, što Vam daje kontrolu nad situacijom a ne ometa Vas. Sve što treba da uradite jeste da pogledate u sat!

Vaše zdravlje diktira šta možete da postignete

Rad do kasno, neprospavane noći, loša i neredovna ishrana, manjak fizičke aktivnosti sve su tipični problemi poslovnog čoveka posvećenog svom poslu. Mnogi od njih ne shvataju uticaj koji ti faktori imaju na njihovu produktivnost, smanjujući njihove intelektualne sposobnosti, brzinu reakcije ili granicu fokusiranosti. Nemojte da pravite grešku ignorišući svoje zdravlje! Sa Huawei Colour narukvicom A1 ili Huawei satom, redovno vežbanje, vođenje računa o ishrani i briga o dobrom snu, neverovatno su jednostavni. Ugrađeni senzor za korake omogućava Vam da merite svoju aktivnost, praćenje sagorevanja kalorija – da proverite koliko možete da jedete, a praćenje pulsa omogući će Vam da prilagodite vežbanje tako da poboljšate mogućnosti svog tela. Instalirane aplikacije na P9 porodici pametnih telefona koje sarađuju sa Satom i Colour narukvicom A1 daju Vam alat da pratite svoj napredak, da planirate svoju ishranu, da vodite računa o fizičkoj formi i pomažu Vam da ostanete motivisani. Svakako ih treba iskoristiti.

O Huawei Consumer BG

Huawei proizvodi i usluge dostupni su u preko 170 zemalja, a koristi ih više od trećine svetske populacije, rangirajući se na treće mesto po pošiljci mobilniih telefona u 2015.
Šesnaest R&D centara otvoreno je u SAD, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji. Indiji I Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice Huawei-a i obuhvata pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Huawei globalna mreža izgrađena je na 20 godina iskustva u telekomunikacijskoj industriji i posvećena je dostavljanju poslednjih tehnoloških napredaka do korisnika širom sveta.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum