× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

MOJA KRAVICA PAKETIĆI ZA ĐAKE PRVAKE

Više
6 godina 11 meseci pre #966 od Zarko
Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,obradovala je mlečnim paketićima više od 3500 đaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Zrenjanin, Užice, Niš, Novi Pazar i drugi.

Predstavnici kompanije Imlek podelili su Moja Kravica mlečne paketiće mališanima iz više od 35 škola širom Srbije, i na taj način poželeli srećan početak školovanja učenicimakoji su ove godine prvi put seli u školske klupe.Mališani su imali priliku da uživaju u omiljenom Moja Kravica čokoladnom mleku i Moja Kravica mleku sa dodatkom A i D3 vitamina, posebno namenjenom za decu. Kompanija Imlek posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima koje se pre svega ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju.


„Kompanija Imlek je povodom obeležavanja Svetskog školskog dana mleka, koji za cilj ima da nas podseti koliko je važna konzumacija mleka kod dece školskog uzrasta, odlučila da obraduje đake prvake iz brojnih gradova i škola širom zemlje. Uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovali smo đake prvake mlečnim paketićima i poželeli im uspešanpočetak najlepšeg životnog doba, đačkog doba.”, izjavila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum