× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

PROSLAVLJENO 150 GODINA JACK DANIEL DESTILERIJE

Više
7 godina 5 meseci pre #955 od Zarko
U godini obeležavanja 150. godišnjice od osnivanja destilerijeJackDaniel,ljubiteljinajpopularnijeg viskija na svetu, dobili su priliku da i u Srbiji doprinesu globalnoj proslavi i to na veoma originalan način- učešćem u nagradnom „lovu“ na Jack bure. Jedno od 150 buradi koja su početkom godine iz Linčburgarazaslata u svet, našlo se i u Beogradu. Tim povodom je prošle nedelje putem Facebook stranice JackDaniel’s organizovana velika potraga za nagradnim Jack buretom koje je u sebi čuvalo vrednu nagradu.


Brojni fanovi su danima brižljivo pratili Facebook stranicu kako bi na osnovu postavljanih tragova, pitanja i zagonetki odgonetnuli tajnu lokaciju na kojoj je sakriveno Jack bure. Prošlog petka 23. septembra, više od 100 „tragača“ našlo se na prostoru nekadašnje skadarlijske pivare, a danas uzbudljive zone noćnog života glavnog grada, Cetinjske 15, nadajući se da će biti srećne ruke.

Uz pomoć bicikala, GPS lokatora , baterijskih lampi i ostale opreme, započela je potraga za dobro sakrivenim buretom.

Snalažljivim fanovimaJackDaniel’s-a nije bilo teško da pronađu tajnu lokaciju, pređu sve prepreke i kažu lozinku za osvajanje bureta „150 godina savršenog viskija“. Srećni pobednici lova na Jack bure koji su pokazali i veštinu i dovitljivost bili su Nemanja Bibić i Mladen Stamenković koji su osvojili unikatniJackDaniel’s barski set i privatnu zabavu za 50 prijatelja, pod pokroviteljstvom JackDaniel’s. Pobednicima je pripalo i pronađeno jubilarno Jack bure , izrađeno od autentičnog američkog belog hrasta.


Proslava velikog jubileja JackDaniel’sdestilerije se nastavlja do kraja ove godine, a mnoga iznenađenja tek čekaju ljubitelje najpoznatijeg brenda viskija na svetu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum