× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

POČEO BEER FEST UZ KUMA JEZDU I LAV KOKICE

Više
7 godina 1 mesec pre #885 od Zarko
Najveća pivska manifestacija u našoj zemlji Beer Fest, otvorila je vrata za sve ljubitelje i piva i dobre muzike, a na samom otvaranju, LAV je organizovao druženje sa svojim proslavljenim kumom Jezdom za sve posetioce LAV štanda!


Prvog dana ovogodišnje beogradske smotre piva, LAV brend je svoje fanove obradovao druženjem sa Jezdom koje je bilo upotpunjeno rashlađenim LAV pivom, specijalnim dodatkom pivu u vidu LAV kokica i interesantnim igricama koje je to veče učinilo istinski lavovskim.

„Čim sam došao na Beer Fest, otišao sam na LAV štand - jer kum nije dugme! Kako sam naučio da koristim točilicu, služio sam goste i delio LAV kokice. Jer, kukuruzu nije mesto u LAVU, ali odlično ide uz njega. Večeras smo napravili i pravu filmsku atmosferu i odigrali kviz u kome su gosti pogađali moje imitacije poznatih filmova. I izgleda da se osim u dobro pivo, „lavopije“ razumeju i u kinematografiju“, rekao nam je raspoloženi Nenad Jezdić.Ovogodišnji Beer Fest održava se od 17. do 21. avgusta na već dobro poznatom mestu, a LAV pivo neće propustiti još jednu priliku da svojim ljubiteljima priredi nešto više od ispijanja odličnog piva. Novi LAV koji čine 4 dara prirode – ječam, hmelj, voda i kvasac, spreman je i rashlađen za sve posetioce njegovog štanda.Svi gosti Beer Festa koji posete LAV štand tokom trajanja celog festivala, za svaka tri kupljena LAV piva, na poklon će dobiti i kesu LAV kokica!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum