Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Vrućina i teška šminka ne idu dobro zajedno

Više
7 godina 8 meseci pre #853 od Zarko
Topli sunčani dan i miris letnje noći zasigurno bude pozitivne emocije. Međutim visoke temperature utiču i na organizam, kome je potrebna dodatna hidratacija. Svi želimo da izgledamo besprekorno sveže i zdravo, ali prilikom velikih letnjih vrućina definitivno se treba odreći teške šminke. Postoji način da koži istovremeno pružite neophodnu hidrataciju i ujednačite ten laganom formulacijom koja omogućava koži da diše.
Manje je više

Od kada su se pojavile na tržištu, CC kreme i BB kreme brzo su osvojile naklonost žena širom sveta. BB kreme pružaju koži energiju i obezbeđuju zdrav i prirodan izgled. NIVEA BB kreme obogaćene su mineralima i pro-vitaminom B5 koji optimalno hidriraju kožu i ujednačavaju ten prekrivajući nepravilnosti. Brzoupijajuća formulacija ne ostavlja mastan trag, ne isušuje kožu i ne zatvara pore. Omogućava koži da diše i obezbeđuje besprekoran i lep ten.
Kako izabrati savršenu BB kremu?

Savršena BB krema je ona koja odgovara vašem tipu kože i vašim potrebama kada je reč o prekrivanju nepravilnosti. Imajući u vidu te zahteve, NIVEA nudi dve vrste BB krema: 5u1 BB kremu za sve tipove kože u dve različite nijanse (svetlija i tamnija) i 5u1 BB kremu za problematičnu kožu sklonu aknama.
NIVEA 5u1 BB krema (svetlija i tamnija nijansa)
NIVEA BB krema efikasno hidrira, ujednačava ten i prekriva nepravilnosti. Formulacija obogaćena mineralima, provitaminom B5 i daškom šminke, obezbeđuje besprekoran i lep ten. Pogodna je za sve tipove kože i dostupna je u dve nijanse – svetlijoj i tamnijoj.
50ml okvirna cena: 689 dinNIVEA 5u1 BB krema za problematičnu kožu sklonu aknama
NIVEA BB krema za problematičnu kožu sklonu aknama, pogodna je kako za osobe sa svetlijim, tako i za one sa tamnijim tenom. Antibakterijska, nemasna, brzoupijajuća formulacija, obogaćena prirodnim ekstraktom magnolije, pomaže u borbi sa nepravilnostima kože lica i pruža prirodan, ujednačen ten. Efikasno hidrira kožu 24h, umanjuje vidljivost pora i pruža koži lica mat izgled.
50ml okvirna cena: 689 din

Navedene cene su predložene maloprodajne cene proizvođača

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.