× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Beograđani pokazali visoks tepen svesti o reciklaži

Više
6 godina 6 meseci pre #846 od Zarko
Pivska oaza u Beogradu, APA Beer Garden, bila je u znaku reciklaže u subotu, 23. jula. U okviru tradicionalne kampanje Apatinske pivare "Reciklirajte i Vi“, posetioci Ade Ciganlije su od 19 časova imali priliku da se oprobaju u zanimljivim disciplinama – reciklažnom triatlonu’ i "reciklažnom kuglanju“.

Prva disciplina podrazumevala je vožnju recikla i presovanje limenki, "šutiranje“ na koš ispresovanih limenki i na kraju njihovo skupljanje i nošenje do kante trčećim korakom. Taj jedinstveni triatlon izazvao je veliko interesovanje posetilaca, kaoi "reciklažno kuglanje“ jer su limenke bile u ulozi kegli, koje je trebalo oboriti pomoću reciklirane limenke. Najbolji takmičari u obe discipline osvojili su simbolične nagrade.Svi koji su želeli mogli su da se oprobajui u takmičenju tokom kojeg su imali priliku da voze recikl i tako ispresuju limenke i pripreme ih za reciklažu. Tokom trajanja APA Beer Gardena, pored štandova Apatinske pivare postavljene su i ručne prese za reciklažu. Sve ‘reciklažne discipline’ prethodno su bile realizovane i na Beer Gardenu u Novom Sadu i u Kragujevcu.

Kampanja Apatinske pivare "Reciklirajtei Vi" realizuje se od 2008. godine sa ciljem podizanju svesti o značaju reciklaže.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum