× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Erste Banka otvorila tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu

Više
7 godina 4 meseci pre #834 od Zarko
Mreža Erste Banke proširena je u julu mesecu sa tri nove Ekspres ekspoziture u Beogradu. Ekspres ekspoziture nalaze se na adresama Vojvode Stepe 162, Bulevar kralja Aleksandra 314 i Marka Oreškovića 27.

„Nastavljamo sa širenjem broja poslovnica, kako bismo klijentima omogućili neposredan kontakt i bili uvek blizu i dostupni. Važno nam je da imamo više lokacija i tako naše proizvode i usluge dodatno približimo građanima. I pored poboljšavanja funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva, na kojima konstantno radimo, želimo da stavimo akcenat i na lični kontakt i savetodavnu ulogu, i sa takvim pristupom nastavićemo i ubuduće“, tom prilikom izjavila je Zorana Aleksić, direktorka sektora prodaje za stanovništvo, mala preduzeća i preduzetnike u Erste Banci.

Klijenti će u Ekspres ekspoziturama biti u prilici da obavljaju najčešće poslove, poput gotovinskih transakcija, podnošenja zahteva za otvaranje tekućih računa, kao i podizanja čekova. Takođe, moći će da dobiju sve informacije u vezi sa gotovinskim i kreditima za refinansiranje, dozvoljenim minusom i debitnim i kreditnim karticama. Pravna lica u ekspoziturama mogu da otvore račune, dobiju neophodne informacije u vezi sa kreditnim proizvodima, kao i da obavljaju platni promet. Sve tri Ekspres ekspoziture u svom sastavu poseduju i bankomate.

Mrežu Erste Banke čini 80 poslovnih jedinica, od toga šest poslovnih centara, 57 filijala i ekspozitura, dvanaest Ekspres ekspozitura i pet šaltera.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum