Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

BESPLATNI TRENINZI U COCA-COLA AKTIVNIM ZONAMA

Više
7 godina 10 meseci pre #814 od Zarko
Coca-Cola sistem u Srbiji je u Coca-Cola aktivnoj zoni u Pančevu zvanično obeležilopočetak nacionalnog programa besplatnih treninga na otvorenom, uz prisustvodržavnog sekretara Ministarstvaomladine i sporta Srbije, predstavnika Olimpijskog komiteta Srbije, naših olimpijaca i predstavnika relevantnih institucija iz oblasti sporta i rekreacije. Zvanicama i javnosti su predstavljeni profesionalni trenerikoji će ovog leta, pod titulom Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola teretanama na otvorenom, deliti savete za vežbanjei fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.


Stručno vođeni treninzi će se održavati do novembra 2016. godine sa ciljem da se podigne svest građana o važnosti redovne rekreacije za dobrobitcelokupnog organizma.

“Znamo koliko je redovna fizička aktivnost bitna za sveopšte stanje organizma, zbog čega smo kroz različite aktivacije tokom protekle godine uspeli da pokrenemo preko 90 hiljada građana Srbije. U Coca-Cola aktivnim zonama će tokom ovog leta najbolje iskustvo vežbanja i rekreacije svim građanima omogućiti naši Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost. Želimo da Coca-Cola ambasadori budu lica aktivnog načina života, redovne rekreacije i dobrih navika koji će privući sve one koji redovno vežbaju i one koji će sada sa nama to početi da rade, da nam se pridruže u teretanama na otvorenom i najaktivnijem letu do sada”, rekao je Dragan Lupšić, direktor za odnose s javnošću , komunikacije i pravne poslove kompanije Coca-Cola HBC Srbija.


Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjakaZavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.

Javni besplatni treninzi će se tokom ovog leta, pored Pančeva, održavati i u Bogatiću, Boru, Dimitrovgradu, Kikindi, Lajkovcu, Leskovcu, Negotinu, Niškoj Banji, Novom Pazaru, Odžacima, Opovu, Osečini, Petrovcu na Mlavi, Pirotu, Priboju, Tutinu, Užicu, Somboru i Valjevu.

Pored treniranja uz stručne savete i pomoć trenera u Aktivnim zonama širom Srbije će biti održana i brojna takmičenja, događaji, izazovi i akcije, osmišljeni tako da u njima mogu učestvovati svi, bez obzira na uzrast, pol ili formu.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.