Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA SUN DEČJA ZAŠTITA OD SUNCA

Više
7 godina 9 meseci pre #791 od Zarko
NIVEA SUN DEČJA ZAŠTITA OD SUNCA was created by Zarko
Letovanje sa decom je veliko zadovoljstvo ali i izazov. Koliko god da je lepo i zabavno igranje u pesku ili brčkanje u plićaku, ne smemo potceniti snagu sunca. Deca su posebno osetljiva na UV oštećenja jer je njihova koža tanka, a prirodna zaštita i mehanizmi obnavljanja nisu u potpunosti razvijeni. Opekotine iz detinjstva mogu dovesti do ozbiljnih oštećenja kože u kasnijim godinama. Zato su deci potrebne formulacije sa veoma visokim stepenom zaštite od sunca.

Deca obožavaju da plivaju i u stanju su da čitave sate provode u moru. Ovo izaziva značajno smanjenje kapaciteta samozaštite od UV zraka, a UV filteri iz proizvoda za zaštitu se u određenoj meri spiraju. Vodootporne formulacije poput NIVEA SUN dečjih proizvoda za zaštitu od sunca, idealno su rešenje u ovakvim situacijama jer obezbeđuju pouzdanu zaštitu čak i posle dužeg plivanja i kupanja. Ipak, preporučljivo je ponovno nanošenje posle svakog plivanja ili kupanja.

Međutim znamo da deca nerado pristaju na česta nanošenja kreme i odmah nestrpljivo trče da se igraju u plićaku. Zato je NIVEA razvila dečji sprej za zaštitu od sunca koji je obojen, što nanošenje čini lakšim i zabavnijim za decu. Vama će ovo znatno pojednostaviti nanošenje zaštitne formulacije, jer gde je koža obojena tu je i zaštićena. Vaši mališani će biti zadovoljni jer će se zabaviti prilikom nanošenja obojenog spreja, koji koža brzo upija te postaje nevidljiv. Nakon toga moćiće još duže, bezbrižno da se igraju u pesku.

I ne zaboravite, budite primer svom detetu jer vrlo je verovatno da će se deca čiji roditelji revnosno primenjuju zaštitu od sunca i sama redovno štititi od sunca.

Dodatni saveti:

• Detetu bogato nanesite proizvod za zaštitu od sunca pola sata pre izlaganja suncu i ponovite na svaka dva sata – posebno ako se dete oznojilo, plivalo ili ste ga brisali peškirom
• Nemojte zaboraviti da detetu posebno namažete nos, uši i zadnji deo vrata.
• Koristite visoke zaštitne faktore i dodatno zaštitite dete laganom odećom i šeširom sa obodom
• Kremu za zaštitu od sunca je potrebno naneti čak i kada dete boravi u hladu, kao i kada je oblačno
• Izbegavajte izlaganje suncu između 11h i 16h
• Pri izboru proizvoda za zaštitu treba uvek birati one koji su prilagođeni osetljivoj dečjoj koži


NIVEA SUN dečji sprej za zaštitu od sunca
Sprej za zaštitu od sunca je obojen, što nanošenje čini lakšim i zabavnijim za decu. Formulacija kombinuje NIVEA SUN naprednu ekspertizu sa blagom NIVEA negom, kako bi efikasno zaštitila osetljivu dečju kožu. Izuzetno vodootporan sprej pruža pouzdanu UVA/UVB zaštitu.
SPF 30: 200 ml, okvirna cena: 1.099 din
SPF 50: 200 ml, okvirna cena: 1.297 din

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.