× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Nagrade za najbolje u takmičenju “Avivove igre bez granica”

Više
7 godina 8 meseci pre #789 od Zarko
U Aviv Parku Zrenjanin, od petka 24. juna do nedelje 26. juna održava se fenomenalni trodnevni spektakl - AVIV KIDS PENA FEST!

Osim dobre zabave uz hiljade litara pene, pozorišnih predstava, interesantnih radionica, sportskih poligona, muzičkih koncerata Sare Jo i Leontine Vukomanović i hora „Čarolija“, DJ-eva, plesnih grupa, čekaju vas sve i fenomenalni pokloni naših brendova, kao i mnogi popusti u radnjama za vreme ove manifestacije!!!
Naime, za vreme Aviv Kids Pena Fest-a svakoga dana će se na centralnom trgu održavati „Avivove igre bez granica“, program koji je osmišljen za naše najmlađe posetioce koji će imati priliku da se odmere u spretnosti i snalažljivosti kroz zabavne igre kao što su: Šašavi džakovi, Avivove lude loptice, Muzičke stolice, Velika stopala, ali i kroz mnoge druge muzičke igre na podijumu, gde će najbolji moći da pokažu svoja plesna umeća!
Od prvog dana festivala, več od 10 časova ujutro, naši najmlađi drugari, ali čak i celi timovi, moći će da se prijavljuju za učestvovanje u „Avivovim igrama bez granica“kod animatora.
Za najbolje učesnike i pobednike takmičenja pripremljeni su sjajni pokloni iz naših radnji! Moramo izdvojiti samo neke od divnih brendova koji su za najmlađe spremili pregršt divnih stvari i vaučera, kao što su: H&M koji daruje tri poklon vaučera za kupovinu, Lilly koji je pripremio tri vredna poklona – Lilly cegera, čija je pojedinačna vrednost od 3000 dinara, Sport Visionkoji je spremio 5 vaučera po 1000 dinara, DM koji je spremio 5 poklon paketa za decu, Milupino je obezbedio čak 10 dečijih majica, radnja Uradi Sam je pripremila desetak poklona, kao i Dexy Co Kids, dok je fenomenalan Bonatti pripremio 3 dečija ženska i 3 dečija muška paketića, zatim DIDI Kids sprema poklone iznenađenja, a za „sladokusce“ kioskWafle 023 je pripremio 15 komada besplatnih waffla, dok je Ice Dreamobezbedio za učesnike-pobednike čak 21 vaučer za sladolede po izboru!

Takođe, u većini radnja u Aviv Parku Zrenjanin biće u ponudi fenomenalni popusti za one koji se budu odlučili za šoping! Od nekih izdvajamo: Lagunu koja će svim posetiocima odobriti fiksni popust od 30% na najnovije naslove i koja organizuje akciju od čak fenomenalnih 50% popusta na Dečije enciklopedije za vreme festivala; Feedback koji daje svim kupcima 20% popusta na celokupan asortiman za vreme manifestacije; Planeta Sport učestvuje sa akcijom od 40% popusta na drugi jeftiniji ili već sniženi artikal iz prolećne kolekcije; Tehnomanija sprema odlične popuste, modni brendovi takođe, ali ostale radnje koje će sa interesantnim akcijama za kupovinu proizvoda sigurno mnogo obradovati sve posetioce koji se nađu ovog vikenda u Aviv Parku Zrenjanin.

Veliki popusti, bogat program, mnoštvo iznenađenja i sjajnih poklona samo su jedan deo ove fenomenalne zabave u kojoj će sigurno uživati svi posetioci, a ne samo naši mališani.
Dođite i uživajte u Aviv Kids Pena Festu... sjajnim Igrama bez granica, koncertima i mnogim, mnogim, mnogim iznenađenjima! Dobro nam došli u Aviv Park Zrenjanin!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum