× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

AVIV KIDS PENA FEST u Aviv Parku Zrenjanin

Više
6 godina 7 meseci pre #784 od Zarko
U Aviv Parku Zrenjanin, od petka 24. juna do nedelje 26. juna, čekaju vas tri spektakularna festivalska dana!!!


Kao i do sada Aviv Park nastavlja da iznenađuje sve posetioce lepim i interesantnim događajima koji su namenjeni pre svega porodicama i koji su besplatni. Ideja o Dečijem Festivalu Pene nastala ja kao logičan sled sa željom da preraste u tradicionalni festival koji bi se održavao svake godine. Vodeći računa o potrebama naših najmlađih sugrađana osmislili smo ceo festival i program na način da početak letnjeg raspusta obeležimo i započnemo nizom fenomenalnih dešavanja i sve to na jednom mestu – u Aviv Parku Zrenjanin!


Bogat program, mnoštvo iznenađenja i sjajnih poklona samo su jedan deo ove sjajne zabave u kojoj će sigurno uživati svi posetioci a ne samo naši mališani. Hiljade litara pene očekuje vas na centralnom događaju u subotu 25. juna sa početkom u 17.30 časova!!!! Pored toga interesantne radionice kroz koje će mališani naučiti mnoge korisne stvari o zdravoj ishrani i važnosti fizičkih vežbi uz Dr. Feelgood-a začiniće ovaj festival. Interesantne dečije predstave, DJ, nastupi plesnih grupa i koncert jedne od najpopularnijih tinejdžerskih zvezda današnjice Sare Jo upotpuniće atmosferu i razgaliti sve uz sjajne ritmove leta. U nedelju, 26.juna družimo se sa Minjom Subotom, Leontinom Vukomanović i horom „Čarolija“!


Želja nam je da vratimo duh starih vremena i pravih vrednosti kada smo se kao deca igrali zanimljivih Igara bez granica na otvorenom, trkali se u džakovima, đuskali oko stolica, jednostavno uživali u druženju sa vršnjacima i pravom, sportskom takmičenju u nadi da ćemo baš mi pobediti bez obzira na nagradu je upravo srž ovog festivala.


Dođite i uživajte u Aviv Kids Pena Festu... sjajnim Igrama bez granica, koncertima i mnogim, mnogim iznenađenjima! Pogledajte program Aviv Kids Pena Festa.


Dobro došli u Aviv Park Zrenjanin!

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum