× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

POSEBNOST TIKVEŠ VINA NA KROVU BEOGRADA

  • Zarko
  • Zarko's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Više
4 godina 9 meseci pre - 4 godina 9 meseci pre #777 od Zarko
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
U prijatnoj atmosferi sa savršenim pogledom na Beograd, vinarija Tikveš priredila je posebno druženje kojem su prisustvovale brojne zvanice iz zemlje.
Tema večeri bila je „La vie en rose“, odnosno promocija Alexandrija Cuvée – Rosé vina, koje se ističe svojom jedinstvenošću što potvrđuje mišljenje ljubitelja vina širom regiona. Odabrani među njima okupili su se da proslave nijanse koje ga čine posebnim.


Mnogobrojne poznate ličnosti poput Ivana Bekjareva, Kikija Lesendrića, Dragoljuba Mićka Đuričića, Željka Samardžića, Suzane Mančić, Maje Kolundžije Zoroe, Alekse Jelića, ali i gosti iz poslovnog i medijskog sveta svojim prisustvom su dokazali da cene kvalitetna vina i vinariju duge i čuvene tradicije. Pored vina, Makao bend i DJ Dada Selectah pobrinuli su se za dobru atmosferu među gostima u kojoj su uživali svi prisutni. Gostima je predstavljen i najnoviji promotivni spot vinarije Tikveš.
Vinarija Tikveš još jednom je pokazala svoju prepoznatljivost i beskompromisni kvalitetu svim segmentima, po čemu je apsolutni lider u regionu.
Last edit: 4 godina 9 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum