Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Kompanija Lafarge predstavila projekat Lafarge kuće

Više
7 godina 10 meseci pre - 7 godina 10 meseci pre #769 od Zarko
Kompanija Lafarge predstavila je program Lafarge kuća čime je najavila ulazak u novi segment tržišta poluprefabrikovanih kuća. U ponudi su različiti tipovi kuća prilagođeni potrebama kupaca i uslovima gradnje na konkretnoj lokaciji. Ponuda uključuje finansiranje i izgradnju porodičnih kuća po sistemu „ključ u ruke“, koji obuhvata i pribavljanje svih potrebnih dozvola za izgradnju. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja omogućava preciznost gradnje i kontrolisani kvalitet u fabričkim uslovima, do novog doma je moguće doći za 28 dana od pribavljanja potrebnih dozvola.U pitanju je ispunjenje vizije o novom načinu izgradnje porodičnog doma na tržištu Srbije, koja promoviše lokalne materijale nastale u Lafarge Beočinskoj fabrici cementa i najlepše vrednosti francuske kulture: LJUBAV prema životu i porodici, UDOBNOST i stil u dizajnu i arhitekturi i vanvremensko TRAJANJE.

„Ulaskom na tržište izgradnje poluprefabrikovanih kuća želeli smo da građanima Srbije ponudimo mogućnost da na brz i efikasan način po povoljnoj ceni dođu do doma koji će spojiti moderni dizajn sa tradicijom beočinske cementare i kompanije Lafarge, koja garantuje sigurnost i kvalitet“, izjavio je Dimitrije Knjeginjić, direktor Lafarge Srbija.Prvi program Lafarge kuća sastoji se od 9 tipova objekata, uz varijante sa ekološkim zelenim ili tradicionalnim kosim krovom, delo je eminentnog arhitekte Jovana Mitrovića. Ovaj program posebno naglašava aspekt udobnosti, koja se ogleda kroz jednostavan ali jedinstven arhitektonski koncept, uz akcenat na optimalnu iskorišćenost prostora, funkcionalnost i energetsku efikasnost. Tim arhitekata je spreman da pozicionira i prilagodi kuće zahtevima bilo kog placa, ali i da izađe u susret svim drugim specifičnim zahtevima klijenata. Arhitektonska rešenja ovog programa uz celokupnu projektnu dokumentaciju, predstavljaju sastavni deo ponude.Osnovni građevinski materijali su proizvedeni u Beočinskoj fabrici cementa, čiji proizvodi predstavljaju vezivno tkivo srpskog građevinarstva.Kako bi obezbedili da što veći broj građana dođe do željenog doma, Lafarge i Societe Generale banka pripremili su jedinstvenu ponudu na našem tržištu – povoljan kredit za izgradnju kuće, za koji nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost. Učešće iznosi od 20 odsto, a rok otplate je do 25 godina. Kamatna stopa iznosi 4,45 odsto plus šestomesečni Euribor. Cena kvadrata u zavisnosti od tipa kuće, kreće se od 385 EUR naviše, u zavisnosti od tipa i nivoa opremljenosti objekta.

„Societe generale banka je jedan od lidera na domaćem tržištu po broju odobrenih kredita za klijente koji žele da se stambeno obezbede, a ova jedinstvena ponuda im omogućava da, ukoliko u svom vlasništvu imaju odgovarajući parcelu, izgrade porodičnu kuću uz veoma povoljne uslove i povoljne mesečne rate za otplatu kredita“, izjavio je Dejan Vučinić, izvršni direktor direkcije mreže Societe Generale.

Lafarge kuću karakterišu savremena tehnologija brze i efikasne DWS (Doube Wall System) gradnje, koja obezbeđuje vanvremensko trajanje objekta pružajući osećaj bezbednosti.Lafarge u Srbiji posluje od 2002. godine i vodeći je proizvođač građevinskih materijala, cementa, betona i agregata, a svoje aktivnosti obavlja u jednoj fabrici cementa i tri fabrike betona. Tokom četrnaest godina poslovanja u Srbiji, Lafarge je posvećen cilju da kupcima ponudi najbolje inovativne materijale i pouzdana rešenja. Lafarge Srbija je od jula prošle godine deo LafargeHolcim Grupe. Naš rad i energija utkani su u gotovo sve kapitalne objekte izgrađene u Srbiji u prethodnoj deceniji, poput Mosta na Adi, Mosta kod Beške, Avalskog tornja, Mosta Zemun-Borća.


O LafargeHolcim Grupi
Sa dobro izbalansiranim prisustvom u 90 zemalja i sa fokusom na cement, agregate i beton, LafargeHolcim (SIX Swiss Exchange, Euronext Paris: LHN) je svetski lider u industriji građevinskih materijala. Grupa zapošljava 100.000 zaposlenih širom sveta a ostvarila je neto prihod od prodaje u vrednosti od 29,5 milijardi švajcarskih franaka u 2015. godini. Posvećeni održivim rešenjima u cilju kvalitetnije gradnje i infrastrukture i željom da doprinese boljem kvalitetu života, Grupa je u najboljoj poziciji da zadovolji izazove ubrzane urbanizacije.
Last edit: 7 godina 10 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.