× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

GUD KIKIRIKI U NOVOM DRESU SRPSKE KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE

Više
7 godina 3 meseci pre - 7 godina 3 meseci pre #762 od Zarko
GUD kikiriki, brend kompanije Marbo Product članice PepsiCo, zvanični sponzor Košarkaškog saveza Srbije pridružio se svečanoj promociji novog dresa reprezentativnih selekcija Srbije. Naime, kesice GUD kikirikija u predstojećoj sezoni na teren izlaze u dresovima reprezentacije Srbije, odnosno u novoj redizajniranoj ambalaži.

U sklopu sponzorstva i podrške koju GUD pruža Košarkaškom savezu Srbije, svi navijači moći će da uživaju u svom omiljenom GUD prženom kikirikiju, kao i u mariniranom GUD kikirikiju koji će ovog leta braniti boje naše reprezentacije u novim posebno dizajniranim kesicama. Nova, redizajnirana kesica GUD kikirikija predstavljena je zajedno sa novim dresovima reprezentacije na revijalnoj manifestaciji u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije u saradnji sa sponzorima, a publika se podsetila zvaničnih dresova iz pedesetih, sedamdesetih, devedestih i dvehiljaditih.
„Košarka je sport prema kome srpski narod gaji posebne emocije i ponosni smo što naši košarkaši i košarkašice postižu izvanredne rezultate. Zbog toga nam je velika čast što je brend GUD deo tima za pobede Košarkaškog saveza Srbije. Sport je važna oblast za PepsiCo grupu čiji je Marbo deo, i mi partnerski pomažemo veliki broj prestižnih sportskih turnira. Kroz ovo partnerstvo se nadamo da ćemo srpskim košarkašima i košarkašicama dati podršku i vetar u leđa u osvajanju novih medalja“ istakao je Michail Orfanoudakis, komercijalni direktor kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan.Kompanija Marbo Product sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine. Menadžment kompanije Marbo Product prepoznao je trud i rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice i postao je zvanični sponzor nacionalne košarkaške organizacije i svih selekcija. Kompanija Marbo Product, deo PepsiCo Grupe, jedan je od vodećih proizvođača grickalica u Srbiji i regionu, a sa brendom GUD je partner Košarkaškog saveza Srbije.

O kompaniji PepsiCo
Potrošači u više od 200 zemalja širom sveta milijardu puta dnevno uživaju u PepsiCo proizvodima. Svojim portfoliom hrane i pića koji obuhvata Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker i Tropicana, PepsiCo je ostvario više od 63 milijarde dolara neto prihoda u 2015. godini. PepsiCo portfolio obuhvata širok spektar hrane i pića, uključujući i 22 brenda koja pojedinačno generišu više od milijardu dolara na godišnjem nivou u maloprodaji.
PepsiCo se rukovodi ‘Poslovanjem sa svrhom’ - a sve u cilju postizanja vrhunskih finansijskih rezultata i održivog rasta koje isporučujemo našim akcionarima. U praksi, ‘Poslovanje sa svrhom’ podrazumeva: širok spektar hrane i pića - od poslastica pa do zdravih proizvoda, pronalaženje novih načina za smanjenje uticaja na životnu sredinu i troškova poslovanja, obezbeđenje sigurnog i inkluzivnog radnog okruženja na globalnom nivou, kao i poštovanje, podršku i ulaganje u lokalne zajednice u kojima kompanija posluje.
Last edit: 7 godina 3 meseci pre by Zarko.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum