× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Agencija SVA proglašena agencijom godine

Više
7 godina 3 meseci pre #748 od Zarko
Društvo Srbije za odnose sa javnošću, dodelilo je agenciji SVA priznanje PR AGENCIJA GODINE u kategoriji male i srednje agencije.

SVA je agencija za tržišne komunikacije koja uspešno posluje na tržištu Srbije već 25 godina. U agenciji je stalno zaposleno 22 profesionalca koji sa uspehom pružaju usluge iz oblasti PR i integrisanih tržišnih komunikacija velikom broju kompanija i brendova koji posluju na tržištu Srbije i ostalih zemalja u Adriatic regiji.Istovremeno agencija SVA je dobila i priznanje za najbolju komunikaciju u javnoj upravi za kampanju Biram život čiji su nosioci Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Agencija SVA je kreirala i sprovela kampanju „Biram život“ www.biramzivot.rs čiji je osnovni cilj bilo povećanje bezbednosti mladih u saobraćaju. Projekt koji je takođe postigao veliki uspeh, i na ovogodišnjem konkursu zauzeo mesto u finalu je „Budi kao Tesla“ koji je agencija SVA kreirala i sprovela u saradnji sa kompanijom Samsung.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum