× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Igor Mihailović je nova food blogerzvezda

Više
7 godina 4 meseci pre #711 od Zarko
Nekada je kuvanje bila „ženska obaveza“, a danas omiljeni hobi miliona širom sveta. Sve češće upravo muškarci preuzimaju varjaču i vode glavni reč kada je pripremanje hrane u pitanju. Ne libe se da eksperimentišu sa začinima i ukusima, a kulinarstvo je odavno poznato i kao odličan afrodizijak...

Upravo je tako bilo i u finalu ovogodišnjeg „Staropramen kulinarskog izazova“ gde su „snage odmerili“ tri talentovana ljubitelja kulinarstva – Srđan Jerinkić iz Kikinde, Igor Mihailović iz Aranđelovca i Dejan Stojković iz Bora. Njih trojicu je odabrao stručni žiri u konkurenciji više od 40 prijavljenih učesnika koji su u toku „Izazova“ osmislili originalne recepte inspirisane Staropramenom i češkom kuhinjom.

Zahvaljujući poznavanju „kulinarskih veština“, u finalu takmičenja trijumfovao je Igor Mihailović koji jekao glavnu nagradu osvojio svoj lični food blog, profesionalni foto aparat i kurst „food fotografije“. Jednom rečju, sve ono što je potrebno budućoj zvezi domaće food blogerske scene.

„Volim jela koja se brzo i lako pripremaju, a koja se opet uz malo mašte mogu lepo obogatiti. Tako sam se na takmičenje prijavio sa receptom „Uštipci od bifteka sa Staropramenom“. Obožavam da eksperimentišem sa ukusima, a moja ljubav prema kuvanju traje već nekih 15 godina.Sada taj hobi prerasta na jedan još viši nivo i jedva čekam da krenem sa vođenjem ličnog blog koji sam osvojio“ – izjavio je pobednik Igor Mihailović koji je nakon takmičenja odao svoj „tajni recept“ u pripremanju burgera: „Na burger treba staviti malo putera da bude sočniji, malo neočišćenog belog luka, kao i ruzmarin koji daje odlučnu aromu.“

Pored pobednika takmičenja, stručni žiri koji su činile poznate blogerke Maja Petrović, Maja Babić, Marija Sponza, Tanja Leković, Dragana Pušica, Olivera Senić i Aleksandra Jovanović, predstavnica portala Stvarukusa.rs, na osnovu pokazanog kulinarskog talenta kao drugoplasiranog proglasile su Srđana Jerinkića, dok je Dejan Stojković osvojio treće mesto.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum