× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Imlek rekonstruisao omiljeno mesto rekreativaca u Beogradu

Više
7 godina 7 meseci pre #701 od Zarko
Savremeni tempo života umnogome je promenio navike svih nas, a zbog nedostatka slobodnog vremena odlazak na vežbanje ili u teretanu postao je pravi luksuz. U skladu sa vrednostima koje brend Balans+ neguje, kompanija Imlek rekonstruisala je sprave za vežbanje duž trim staze na Košutnjaku.

Beograđani će od danas imati priliku da se rekreiraju na Košutnjaku, kojije postao omiljeno mesto okupljanja rekreativnih sportista i svih onih koji gradsku vrevu žele da zamene za mir u prirodi i pronađu svoj balans.

Po preporuci Republičkog zavoda za sport i sportsku medicinu, rekonstruisan je park za vežbanje na Košutnjaku koji sada svi Beograđani mogu da posete i uživaju u rekonstruisanom ambijentu za vežbanje pored čuvene trim staze.

„Balans+ napitak idealna je namirnica za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života. Pored zdrave ishrane veoma je važna i fizička aktivnost, i upravo iz tog razloga naša kompanija potrudila se da uredi najpoznatije mesto okupljanja svih rekreativaca Beograda. Za kvalitetan život treba prvenstveno pronaći balans, a mi ćemo i ubuduće nastaviti da se borimo samo za prave vrednosti i zdrave navike naših vernih potrošača“, izjavio je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum