× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NAGRADNA IGRA „TAMO GDE JE SREĆA 100 PUTA VEĆA“

Više
7 godina 7 meseci pre #698 od Zarko
Zašto su nagradne igre toliko popularne i zašto ih potrošači vole? Da li zbog uzbuđenja i nade da neka od nagrada može da završi baš u njihovim rukama ili postoji neki drugi razlog? Ako do sada niste okušali svoju sreću u nekoj od mnogobrojnih nagradnih igara sigurno ste se bar pitali koje su šanse da baš Vi postanete srećni dobitnik? Svi oni koji učestvovali u velikoj naradnoj igri, koju je ovog proleća organizovala RODA pod nazivom „Tamo gde je sreća 100 puta veća“, imali su veliku šansu „100 puta veću“ da postanu srećni dobitnici i da osvoje neku od mnogobrojnih vrednih i praktičnih nagrada koje je za njih pripremio ovaj trgovinski lanac.

RODA je na poslednjem finalnom izvlačenju, koje je održano u Kragujevcu 6. maja, podellila poslednje nagrade - 100 televizora i čak 2.000 kućnih aparata. U okviru ove nagradne igre podeljeno je 100 šporeta, 100 frižidera, 100 veš mašina koje su otišle u ruke srećnih dobitnika u nagradnim izvlačenjima održanim u Nišu, Novom Sadu i Šapcu, prethodnih nedelja. Uzbuđenje i radost povodom saznanja da vredni pokloni stižu baš na njihovu kućnu adresu, ovog puta zahvaljući RODI i njenoj nagradnoj igri, osetilo je 2.400 sugrađana, od kojih je glavnih 400 nagrada otišlo u 106 mesta širom Srbije.

RODA, kao domaća trgovina posebnu pažnju posvećuje svojim potrošačima, a kroz nagradne igre kao što je ova želi da nagradi njihovu vernost i da unese radost u mnoge domove širom Srbije.

Ovom prilikom, kao i prethodna tri vikenda, za sve potrošače organizovan je interesantan i bogat program. Od 8 do 12 časova trajalo je nagradno izvlačenje srećnih dobitnika za 2.000 kućnih aparata u RODA centru u Kragujevcu, a na Trgu kod Krsta izvučena su imena dobitnika za 100 televizora. RODA je za sve potrošače, pored nagradnih izvlačenja, priredila i bogat program uz nastupe dečijeg hora i poznatih lokalnih gitarista.

RODA neguje tradiciju porodične trgovine i svojim potrošačima nudi najniže cene, poseban doživljaj prilikom kupovine, a kroz bogatu ponudu proizvoda domaćih proizvođača koje plasira u svojim objektima pruža podršku domaćoj privredi.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum