× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

IDEA: voće i povrće - za zdrav početak dana i radne nedelje

  • milan
  • milan's Avatar Pokretač teme
  • Van mreže
  • Moderator
  • Moderator
  • Retail Serbia - Trgovina u Srbiji
Više
8 godina 1 mesec pre #499 od milan
ZA ZDRAV POČETAK DANA I RADNE NEDELJE IDEA VOĆE I POVRĆE

Dođite po svoju porciju vitamina u IDEA prodavnice


Ukoliko želite da povedete računa o svom zdravlju nema potrebe više da trčite svakog dana na pijacu, posetite najbliži IDEA prodajni objekat i odaberite zdrave namirnice. Kvalitetno i sveže voće i povrće, kontrolisanog porekla po veoma povoljnijim cenama omogućiće vam pripremu zdravih i brzih obroka za vas i vašu porodicu.

Najširi asortiman voća i povrća od onih dobro poznatih kao što su jabuke, grožđe, dinje, maline, kupine krompir, paradajz, pa sve do najrazličitijih salata rukole, baby spanaća, hrastovog lista, kao i velikog i bogatog izbor najrazličitijeg egzotičnog voća poput avokada, manga, passion fruit-a, i još mnogo drugih vitaminskih namirnica, pružiće mogućnost uravnotežene i zdrave ishrane svim potrošačima širom Srbije. Za one najizbirljivije u ponudi je BIO organski segment koji postaje jedan od najsnažnijih trendova ishrane u svetu i kod nas.


Nemojte da vas iznenadi ako u vama najbližoj IDEA prodavnici naiđete na natpis „Odaberi zdravo, uberi sveže“ jer upravo ova akciju ima cilj da pažljivo odabranom ponudom i pristupačnim cenama svoje potrošače, koji vode računa o tome da sebe i svoju porodicu hrane zdravo, pripremi i uvede u svet zdravije ishrane i zdravijih navika.

Već od danas vas očekuje nedelja puna egzotičnih ukusa, a onda će vas vama najbliža IDEA prodavnica svake nedelje uvoditi u svetove bogate ukusima punim citrusa, namirnica za pripremu salata ili za detoksikaciju organizma, ali i nekih od plodova karakterističnih za najvrelije letnje dane. Svaka od ovih nedelja je tematska i u skladu sa svojom temom pružiće i veliki izbor artikala iz tog asortimana na popustima koji su odabrani u odnosu na istoriju želja velikog broja kupaca iz ranijih kupovina.
Putovanje kroz države, kontinente i različite svetske gastronomije sada je lakše nego ikada ranije. Pripremite ili isprobajte novi ukus, novi recept, neobični specijalitet uz bogatu ponudu voća i povrća iz svih delova sveta i uživajte u časolijama najrazličitijih ukusa.

Svakodnevna dostava asortimana, kontrolisan tansport i skladištenje po najvišim standardima uvek vam daje izbor svežih proizvoda po sopstvenom ukusu. Ukoliko niste sigurni kako da u svoju ishranu uvedete širok spektar vitamina onda napunite svoj tanjir najrazličitijim bojama i zdrav obrok je zagarantovan. Odaberite zdravo i uberite sveže ispred svoje kuće u najbližoj IDEA prodavnici.

Molimo vas Prijava da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum